Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

υδραυλικες εγκαταστασεις κτηριων

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Κτηρίων

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Κτηρίων

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Κτηρίων Εγκαταστάσεις και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες τεχνικές εταιρείες στην κατασκευή Υδραυλικών Εγκαταστάσεων από το 1986, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (μελέτη , κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση) για Υδραυλικές Εγκαταστάσεις ς πάσης φύσεως σε κτήρια κάθε είδους (κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικά κτήρια, ξενοδοχεία, καταστήματα , κτήρια γραφείων, βιομηχανίες και βιοτεχνίες, σχολεία και γενικότερα κτήρια εκπαίδευσης, κτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, γήπεδα, κολυμβητήρια, δημόσια κτήρια κ.λ.π), διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων αποτελούμενο από Μηχανολόγους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία (υδραυλικοί, σωληνουργοί κ.λ.π ) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων.

Οι σύγχρονες ανάγκες των κτηρίων στον τομέα της υδραυλικών εγκαταστάσεων τα τελευταία χρόνια, που συνδυάζουν την απαίτηση για την εξυπηρέτηση των αναγκών για υγιεινό και καθαρό νερό με τις απαιτήσεις για ζεστό νερό σε μόνιμη βάση με τα χαμηλότερο δυνατόν λειτουργικό κόστος με την χρήση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και τις απαιτήσεις για αξιόπιστα συστήματα αποχέτευσης και διαχείρισης των αποβλήτων με οικονομικό , ασφαλή και οικολογικό τρόπο, καθιστά την αξιόπιστη κατασκευή τους το σημαντικότερο εργαλείο για την ικανοποίηση των παραπάνω απαιτήσεων και αναγκών Η κατασκευή βιομηχανικών υδραυλικών εγκαταστάσεων αποτελεί μια από τις πλέον σύνθετες και σοβαρές μηχανολογικές εφαρμογές και απαιτεί εξειδίκευση καθώς και εμπειρία.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ με βασικό εφόδιο την πολυετή εμπειρία της από το 1986 στον τομέα της κατασκευής Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Κτηρίων και σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των Μηχανικών της και των Τεχνικών της σε νέες σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές και μεθόδους καθώς και με σημαντικές επενδύσεις που γίνονται συνεχώς σε μηχανικό εξοπλισμό και εργαλεία δύναται να προσφέρει Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Κτηρίων που καλύπτουν απόλυτα τις παραπάνω απαιτήσεις και ανάγκες και πραγματικά μπορούν να κάνουν την διαφορά επιτυγχάνοντας :

 • Απόλυτες συνθήκες υγιεινής, άνεσης, ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας.
 • Απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς θορύβους και επικίνδυνα υδραυλικά πλήγματα που δύναται να προξενήσουν σοβαρές ζημιές. (Οι διάμετροι των σωληνώσεων όλων υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι υπολογισμένες με την χρήση υπολογιστή και κατάλληλου λογισμικού και η κατασκευή τους γίνεται με κατάλληλα για την κάθε περίπτωση υλικά).
 • Πλήρη επισκεψότητα με συλλέκτες, δικλείδες, βάνες, διακόπτες, τάπες καθαρισμού, φρεάτια, αντλίες, πιεστικά κ.λ.π ) για εύκολη επέμβαση σε περίπτωση ανάγκης καθώς και εύκολη και οικονομική συντήρηση.
 • Πλήρης δυνατότητα της ελεύθερης συστολής και διαστολής των σωληνώσεων ώστε να αποφεύγεται οιανδήποτε ζημία μπορεί να προκληθεί από αυτές.
 • Παραγωγή φθηνού ζεστού νερού χρήσης σε μόνιμη βάση με την χρήση συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ηλιακοί θρερμοσίφωνες, ηλιακά, και ηλιοθερμικά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, αντλίες θερμότητας, μονάδες παραγωγής ζεστού νερού με φυσικό αέριο ή υγραέριο, υβριδικά συστήματα που συνδυάζουν την διάφορες πηγές ενέργειας με σκοπό την διασφάλιση μόνιμα ζεστού νερού χρήσης με τον οικονομικότερο δυνατόν λειτουργικό τρόπο.
 • Εκμετάλλευση και Διαχείριση των όμβριων νερών μέσω ανακύκλωσης του βρόχινου νερού για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων λειτουργιών του κτηρίου (υγιεινή, πλύσιμο κ.λ.π) με στόχο την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υδάτινων πόρων.
 • Εκμετάλλευση και διαχείριση των αποβλήτων μέσω ανακύκλωσης για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων λειτουργιών του κτηρίου (πότισμα κ.λ.π) με στόχο την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υδάτινων πόρων.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει καταξιωθεί στον τομέα των Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Κτηρίων μέσω ενός σημαντικού αριθμού έργων που έχει να επιδείξει από το 1986 μέχρι και σήμερα.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να ανταποκριθεί σε οιανδήποτε ζήτηση Υδραυλικής Εγκατάστασης :

 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Αθηνών (Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Υμηττός, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Πειραιώς (Πειραιάς, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα, Μαγούλα κ.λ.π).
 • Στα νησιά των Κυκλάδων (Νάξος, Άνδρος , Πάρος , Τήνος , Μήλος , Τζιά, Αμοργός , Ίος, Κύθνος, Μύκονος , Σύρος, Σαντορίνη, Σέριφος , Σίφνος κ.λ.π.)
 • Σε περιοχές όμορες του νομού Αττικής (Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθος, Σπάρτη, Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργος, Ναύπλιο, Άργος, Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Κάρυστος κ.λ.π).

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι ιδιώτες καθώς και επιχειρήσεις κάθε είδους (βιομηχανικές, εμπορικές, ξενοδοχειακές, τουριστικές, παροχής υπηρεσιών, μαζικής εστίασης, τεχνικές και κατασκευαστικές οικοδομικών έργων, επαγγελματίες) καθώς και τεχνικά γραφεία Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών, που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.