Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

εγκαταστασεις ψυκτικων θαλαμων

Εγκαταστάσεις Ψυκτικών Θαλάμων

Εγκαταστάσεις Ψυκτικών Θαλάμων

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει την Κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων καθώς τις Εγκαταστάσεις Ψύξης Ψυκτικών Θαλάμων( Ψυκτικοί Θάλαμοι συντήρησης – κατάψυξης) και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες τεχνικές εταιρείες στον τομέα της Επαγγελματικής Ψύξης από το 1986, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (μελέτη , κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση) για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων και τις εγκαταστάσεις ψύξης πάσης φύσεως ψυκτικών θαλάμων συντήρησης νωπών και κατεψυγμένων ευπαθών προϊόντων σε μεταποιητικές βιομηχανίες τροφίμων, ψυκτικές αποθήκες τροφίμων και εφοδιαστικής αλυσίδας, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καταστήματα έτοιμου φαγητού, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π), διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων αποτελούμενο από Μηχανολόγους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία ( ψυκτικοί, πανελάδες, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, σωληνάδες κ.λ.π ) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ με βασικό εφόδιο την πολυετή εμπειρία της από το 1986 στον τομέα της επαγγελματικής ψύξης και σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των Μηχανικών της και των Τεχνικών της σε νέες σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές και μεθόδους καθώς και με σημαντικές επενδύσεις που γίνονται συνεχώς σε μηχανικό εξοπλισμό και εργαλεία δύναται να προσφέρει Κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων κάθε τύπου ( συντήρησης νωπών και κατεψυγμένων ευπαθών προϊόντων, κατάψυξη) που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε έργου επαγγελματικής ψύξης και πραγματικά μπορούν να κάνουν την διαφορά να παρέχουν :

 • Βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ για την ασφαλή συντήρηση των προϊόντων.
 • Σχεδίαση και κατασκευή κατά τέτοιο τρόπο ώστε να διαθέτουν όλες εκείνες τις ασφαλιστικές δικλείδες προκειμένου τα ευπαθή προϊόντα και η εγκατάσταση γενικότερα να μην μείνει ποτέ χωρίς ψύξη, γεγονός που δύναται να αποβεί καταστροφικό για οιανδήποτε επιχείρηση .
 • Ενεργειακά αποδοτική λειτουργία που θα διακρίνεται για το χαμηλό λειτουργικό της κόστος.
 • Κατασκευή και εγκατάσταση εναρμονισμένη στις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις.
 • Συγκεκριμένες και απόλυτα προσδιορισμένες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
 • Λειτουργία με σύγχρονα οικονομικά και οικολογικά ψυκτικά μέσα εις τρόπο ώστε να διασφαλιστεί τόσο η μακροχρόνια και χωρίς δαπανηρές μετατροπές λειτουργία καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος και των προϊόντων από τυχόν διαρροές.
 • Μηχανολογικό –ψυκτικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και βέλτιστης ενεργειακής στάθμης ο οποίος δεν θα παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα και βλάβες και θα λειτουργεί αποδοτικά και οικονομικά (value for money).
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια.
 • Βέλτιστο τεχνικοοικονομικά κόστος κατασκευής, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, την ασφάλεια και την αισθητική (value for money).
 • Υψηλά επίπεδα αυτοματισμού και ελέγχου τόσο για την ευκολία χειρισμών και εξυπηρετήσεων όσο και για την καταγραφή και το έλεγχος των κρίσιμων παραμέτρων λειτουργίας (θερμοκρασίες, σχετικές υγρασίες, πιέσεις κ.λ.π) και των ενεργειακών καταναλώσεων.
 • Διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος και πράσινο οικολογικό αποτύπωμα

Οι Εγκαταστάσεις Επαγγελματικής Ψύξης αποτελούν σοβαρές μηχανολογικές εφαρμογές που διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς , που έχουν σχέση, τόσο με την ασφάλεια των αποθηκευόμενων ευπαθών προϊόντων όσο και με τον τρόπο κατασκευής και την εύρυθμη λειτουργία τους . Για τους λόγους αυτούς η κατασκευή τους απαιτεί ειδικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ διαθέτει αποδεδειγμένα την τεχνογνωσία των εγκαταστάσεων Επαγγελματικής Ψύξης (ψυκτικοί θάλαμοι και ψυκτικές εγκαταστάσεις), η οποία πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία της καθώς δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό εδώ και πάνω από 35 χρόνια έχοντας να επιδείξει σημαντικό αριθμό από Κατασκευές και Εγκαταστάσεις Ψυκτικών Θαλάμων τόσο σε επαγγελματικούς όσο και βιομηχανικούς χώρους , γεγονός που της προσδίδει την δυνατότητα να μπορεί εγγυηθεί ανεπιφύλακτα για την κατασκευή μιας τεχνικά άρτιας εγκατάστασης επαγγελματικής ψύξης.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ κατασκευάζει Ψυκτικούς Θαλάμους και Εγκαταστάσεις Επαγγελματικής Ψύξης που αφορούν όλους τους γνωστούς τύπους εγκαταστάσεων ψύξης και ειδικότερα :

Αυτόνομοι Ψυκτικοί Θάλαμοι επαγγελματικής - εμπορικής χρήσης για συντήρηση νωπών ή κατεψυγμένων ευπαθών προϊόντων κάθε είδους (κρέας, λαχανικά, φρούτα, ψάρια, θαλασσινά, γαλακτοκομικά, γλυκά, αλλαντικά, αγροτικά προϊόντα, αναψυκτικά, τυροκομικά προϊόντα, γάλα, γιαούρτι κ.λ.π).

Οι αυτόνομοι ψυκτικοί θάλαμοι επαγγελματικής - εμπορικής χρήσης κατασκευάζονται στις διαστάσεις που επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης, από προκατασκευασμένα πάνελ πολυουρεθάνης με επένδυση πλαστικοποιημένης λαμαρίνας, ειδικά ενισχυμένα αντιολισθητικά δάπεδα, ψυκτικές πόρτες υψηλής ποιότητας (ανοιγόμενες και συρόμενες απλές ή ηλεκτροκίνητες), υγειονομικές γωνιές, βαλβίδες αποσυμπίεσης, όλα σύμφωνα με τις απαιτήσεις HACCP και είναι κατάλληλοι για οιανδήποτε επαγγελματική ή εμπορική χρήση (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταστήματα τροφίμων, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, ζαχαροπλαστείο, μικρές μεταποιητικές μονάδες τροφίμων, μικρές επιχειρήσεις εμπορίας τροφίμων και αγροτικών προϊόντων κ.λ.π). Η συναρμολόγησή τους γίνεται επί τόπου του έργου από εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Οι αυτόνομοι ψυκτικοί θάλαμοι επαγγελματικής - εμπορικής χρήσης περιλαμβάνουν επίσης ολοκληρωμένο ψυκτικό εξοπλισμό αποτελούμενο από τα απαιτούμενα ψυκτικά μηχανήματα (αεροψυκτήρα, αυτόνομη αερόψυκτη μονάδα συμπιεστή – συμπυκνωτή ημίκλειστου ή κλειστού τύπου με οικολογικά ψυκτικά μέσα, ηλεκτρικό πίνακα κίνησης και αυτοματισμού, εξοπλισμό ελέγχου και αυτοματισμού (θερμοστατική εκτονωτική βαλβίδα, ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, βάνες, ηλεκτρονικό θερμοστάτη κ.λ.π).

αυτονομοι ψυκτικοι θαλαμοι
Αυτόνομοι Ψυκτικοί Θάλαμοι: Click this image to zoom
ψυκτικοι θαλαμοι επαγγελματικοι
Ψυκτικοί Θάλαμοι Επαγγελματικοί : Click this image to zoom
ψυκτικη μοναδα συμπιεστη συμπυκνωτη
Ψυκτική Μονάδα Συμπιεστή - Συμπυκνωτή: Click this image to zoom

Ψυκτικοί Θάλαμοι για μεσαίες και μεγάλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πάσης φύσεως τροφίμων και αγροτικών προϊόντων (φρούτα, λαχανικά, κρέατα, αλλαντικά, ψάρια και θαλασσινά, γάλα, γιαούρτι, τυριά, παγωτό, προϊόντα ζύμης και ζαχαροπλαστικής) σε επιχειρήσεις μεγάλων και μεσαίων ψυχόμενων αποθηκών εφοδιαστικής αλυσίδας, βιομηχανίες παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, σούπερ μάρκετ κ.λ.π).

Οι σύγχρονοι ψυκτικοί θάλαμοι για μεσαίες και μεγάλες εγκαταστάσεις κατασκευάζονται επί τόπου του έργου από προκατασκευασμένα πάνελ πολυουρεθάνης με επένδυση από πλαστικοποιημένη λαμαρίνα. Για την εγκατάστασή τους απαιτείται να έχει προηγηθεί η κατασκευή ειδικών υποδομών για την ενσωμάτωση τους στα δομικά στοιχεία του κτιρίου ( όπως μονώσεις δαπέδων και διαμόρφωση ειδικών υποδοχών για την συναρμογή των πάνελ με τις μονώσεις των δαπέδων, ειδικές μεταλλικές κατασκευές στήριξης των πάνελ αν πρόκειται για πολύ μεγάλα ανοίγματα κ.λ.π).

Για την επίτευξη των συνθηκών ψύξης εντός των ψυκτικών θαλάμων, τοποθετούμε βιομηχανικούς αεροψυκτήρες αναλόγου αποδόσεως, με ψυκτικό μέσο είτε οικολογικά FREON είτε άνυδρη αμμωνία, είτε διαλύματα γλυκόλης, ή αν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις, όπως ψυκτικοί θάλαμοι που απαιτείται υψηλή σχετική υγρασία και μηδενική ταχύτητα αέρα ώστε να μην αφυδατώνονται τα προϊόντα που είναι συνήθως νωπά ψάρια, οστρακοειδή και αλιεύματα, μπορούν να τοποθετηθούν ψυκτικά στοιχεία σερπαντίνας με φυσική κυκλοφορία αέρα που λειτουργούν με ψυκτικά μέσα (FREON ή άνυδρη αμμωνία).

ψυκτικοι θαλαμοι βιομηχανικοι
Μεγάλοι Ψυκτικοί Θάλαμοι Τροφίμων & Αγροτικών Προϊόντων: Click this image to zoom
ψυκτικοι θαλαμοι - νωπων - κατεψυγμενων
Ψυκτικοί Θάλαμοι Νωπών - Κατεψυγμένων: Click this image to zoom
ψυκτικα μηχανηματα - multi
Ψυκτικά Μηχανήματα Multi Μεγάλων Εγκαταστάσεων Ψυκτικών Θαλάμων: Click this image to zoom
ψυκτικα μηχανηματα βιομηχανικων θαλαμων
Κατασκευές Εγκαταστάσεων Ψυκτικών Θαλάμων Βιομηχανικής Ψύξης: Click this image to zoom

Για την λειτουργία τέτοιου είδους εγκαταστάσεων ψυκτικών θαλάμων ανάλογα με το είδος (συντήρηση, κατάψυξη, μεικτά συστήματα) και το μέγεθός τους η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να κατασκευάσει :

Ημικεντρικά συστήματα ψύξης (multi) με συστοιχία από παραλληλισμένους ημίκλειστους συμπιεστές (εμβολοφόρους, μονοβάθμιους ή διβάθμιους η screw compressor), κοινό αερόψυκτο συμπυκνωτή και οικολογικά ψυκτικά μέσα (Φρέον 449 A, Φρέον 134A, άνυδρη αμμωνία κ.λ.π). Τα ημικεντρικά συστήματα ψύξης με παραλληλισμένους συμπιεστές διασφαλίζουν αφενός την δυνατότητα λειτουργίας ψυκτικών θαλάμων με διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας (συντήρηση και κατάψυξη) και αφετέρου την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος ψύξης ακόμα και σε περίπτωση βλάβης ενός συμπιεστή.

Κεντρικά συστήματα ψύξης με παραλληλισμένους συμπιεστές ημίκλειστους ή ανοιχτού τύπου (εμβολοφόρους μονοβάθμιους ή διβάθμιους ή screw compressor , μονοβάθμια ή διβάθμια συστήματα άμεσης ψύξης με ψυκτικά μέσα FREON, ΑΜΜΩΝΙΑ, CO2 ή έμεσης ψύξης με διαλύματα γλυκόλης, κοινό σύστημα συμπύκνωσης με αερόψυκτους ή εξατμιστικούς συμπυκνωτές ή υδρόψυκτους συμπυκνωτές σε συνδυασμό με πύργο ψύξης.

Ψυκτικοί Θάλαμοι κατάψυξης (σόκ), στατικού τύπου για τροφοδοσία με καρότσια

Είναι συνήθως μικρού ή μεσαίου μεγέθους ανάλογα με την δυναμικότητα κατάψυξης. Κατασκευάζονται κυρίως από προκατασκευασμένα πάνελ πολυουρεθάνης με επένδυση πλαστικοποιημένης λαμαρίνας, ειδικά ενισχυμένα αντιολησθητικά δάπεδα, ψυκτικές πόρτες υψηλής ποιότητας (ανοιγόμενες ή συρόμενες), υγειονομικές γωνιές, βαλβίδες αποσυμπίεσης, όλα σύμφωνα με τις απαιτήσεις HACCP και είναι κατάλληλοι για μικρές μεταποιητικές μονάδες παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων.

Οι ψυκτικοί θάλαμοι κατάψυξης (σόκ), στατικού τύπου περιλαμβάνουν επίσης ολοκληρωμένο ψυκτικό εξοπλισμό αποτελούμενο από κατάλληλο ειδικό βιομηχανικό αεροψυκτήρα, μονάδα μηχανοστασίου από ένα ή δύο παραλληλισμένους ημίκλειστους διβάθμιους εμβολοφόρους συμπιεστές, σύστημα συμπύκνωσης με αερόψυκτους ή εξατμιστικούς συμπυκνωτές , ηλεκτρικό πίνακα κίνησης και αυτοματισμού, εξοπλισμό ελέγχου και αυτοματισμού (θερμοστατική εκτονωτική βαλβίδα, ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, βάνες κ.λ.π).

ψυκτικοι θαλαμοι - καταψυξης - τουνελ
Ψυκτικοί Θάλαμοι Κατάψυξης - Τούνελ Κατάψυξης: Click this image to zoom
ψυκτικος εξοπλισμος θαλαμων καταψυξης
Ψυκτικά Συγκροτήματα Multi Ψυκτικών Θαλάμων Κατάψυξης: Click this image to zoom
ψυκτικος θαλαμος - καταψυξης - σοκ
Ψυκτικοί Θάλαμοι Κατάψυξης - Σοκ: Click this image to zoom

Συγκρότημα Ψυκτικού Θαλάμου - Spiral Freezer Tunnel για ταχεία κατάψυξη προϊόντων (σφολιατοειδή, λαχανικά, θαλασσινά, ψάρια, κρέατα κ.λ.π)

Τα τούνελ ταχείας κατάψυξης - spiral freezer tunnel αποτελούνται από:

 • Το περίβλημα το οποίο είναι ψυκτικός θάλαμος από προκατασκευασμένα πάνελ πολυουρεθάνης με επένδυση πλαστικοποιημένης λαμαρίνας, ειδικά ενισχυμένα αντιολησθητικά δάπεδα, ψυκτικές πόρτες υψηλής ποιότητας (ανοιγόμενες ή συρόμενες), υγειονομικές γωνιές, βαλβίδες αποσυμπίεσης κ.λ.π.
 • Βιομηχανικό αεροψυκτήρα πολύ υψηλής απόδοσης.
 • Ειδική μεταφορική ταινία ανάλογα με τα προϊόντα που πρόκειται να καταψύχονται.
 • Ειδικά ανοίγματα για την τροφοδοσία με προϊόντα και την παραλαβή των προϊόντων μετά την κατάψυξη.
 • Μονάδα μηχανοστασίου ψύξης αποτελούμενη συνήθως από παραλληλισμένους ημίκλειστους ή ανοιχτού τύπου διβάθμιους εμβολοφόρους συμπιεστές, σύστημα συμπύκνωσης με αερόψυκτους ή εξατμιστικούς ή υδρόψυκτους συμπυκνωτές, ηλεκτρικό πίνακα κίνησης και αυτοματισμού, εξοπλισμό ελέγχου και αυτοματισμού κ.λ.π.
τουνελ καταψυξης σπιραλ
Ψυκτικοί Θάλαμοι Spiral Freezer Tunnel: Click this image to zoom
spiral freezer tunnel
Ψυκτικοί Θάλαμοι Ταχείας Κατάψυξης: Click this image to zoom
βιομηχανικοι συμπιεστες θαλαμων καταψυξης
Συμπιεστές Ψύξης - Μονάδα Μηχανοστασίου Ψυκτικού Θαλάμου Ταχείας Κατάψυξης: Click this image to zoom

Η Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ εκτός των υπηρεσιών Κατασκευής Ψυκτικών Θαλάμων και Εγκαταστάσεων Επαγγελματικής Ψύξης προφέρει και τον απαιτούμενο εξοπλισμό (ψυκτικά στοιχεία, αεροψυκτήρες , σωληνωτά ψυκτικά στοιχεία, αυτόνομες συμπυκνωτικές μονάδες , συμπιεστές κάθε τύπου ,εμβολοφόρους, screw, μονοβάθμιους, διβάθμιους , multi συγκροτήματα παραλληλισμένων συμπιεστών, συμπυκνωτές αερόψυκτους, υδρόψυκτους και εξατμιστικούς, πύργους ψύξης, δοχεία ψυκτικού μέσου, ηλεκτρικούς πίνακες κίνησης και αυτοματισμού για ψυκτικούς θαλάμους , όργανα ελέγχου και αυτοματισμού κ .λ.π) παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση Κατασκευής και Εγκατάστασης Ψυκτικών Θαλάμων στον εκάστοτε πελάτη με την εγγύηση , την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία μιας εταιρείας με πάνω από 35 χρόνια στο τομέα της Επαγγελματικής και Βιομηχανικής Ψύξης.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ για την κατασκευή των Εγκαταστάσεων Ψυκτικών Θαλάμων & Επαγγελματικής Ψύξης χρησιμοποιεί και προσφέρει μέσω του Εμπορικού Τμήματος της εξοπλισμούς και προϊόντα των πλέον επώνυμων κατασκευαστικών οίκων ( Bitzer, Bock, Luve , Mycom, Sabroe, Tecumseh, Danfoss, Evapco, Kelvion, Guntner, Climaveneta, Trane κ.λ.π) τα οποία έχουν επιλεγεί με βάση την πολυετή γνώση και εμπειρία μας, ώστε να ανταποκρίνονται πραγματικά σε αυτό που επιζητούν οι πελάτες μας :

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ - ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ - AFTER SALES

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να ανταποκριθεί σε οιανδήποτε ζήτηση Εγκατάστασης & Κατασκευής Ψυκτικών Θαλάμων :

 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Αθηνών (Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Υμηττός, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Πειραιώς (Πειραιάς, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα, Μαγούλα κ.λ.π)
 • Στα νησιά των Κυκλάδων (Νάξος, Άνδρος, Πάρος, Τήνος, Μήλος,Τζιά, Αμοργός, Ίος, Κύθνος, Μύκονος, Σύρος, Σαντορίνη, Σέριφος , Σίφνος κ.λ.π.).
 • Σε περιοχές όμορες του νομού Αττικής (Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθος, Σπάρτη Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργος, Ναύπλιο, Άργος, Θήβα. Λιβαδειά, Χαλκίδα, Κάρυστος κ.λ.π).

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει καταξιωθεί στον τομέα των της Κατασκευής και των Εγκαταστάσεων Ψυκτικών Θαλάμων μέσω ενός σημαντικού αριθμού έργων επαγγελματικής και βιομηχανικής ψύξης που έχει να επιδείξει από το 1986 μέχρι και σήμερα.

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι κυρίως επιχειρήσεις κάθε είδους (βιομηχανικές, εμπορικές, τουριστικές, παροχής υπηρεσιών, μαζικής εστίασης, τεχνικές και κατασκευαστικές οικοδομικών έργων, επαγγελματίες) που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.