Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

εγκαταστασεις κλιματισμου

Εγκαταστάσεις Κλιματισμού

Εγκαταστάσεις Κλιματισμού

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει Εγκαταστάσεις Κλιματισμού ( Ημικεντρικού , Κεντρικού και Βιομηχανικού Κλιματισμού) και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες τεχνικές εταιρείες στην κατασκευή Εγκαταστάσεων Κλιματισμού από το 1986, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (μελέτη , κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση) για εγκαταστάσεις Κλιματισμού πάσης φύσεως σε κτήρια κάθε είδους (επαγγελματικά κτήρια, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα και καταστήματα μαζικής εστίασης, κτήρια γραφείων, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, κτήρια συνάθροισης κοινού, κτήρια εκπαίδευσης, κτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, βιοτεχνίες και επαγγελματικά εργαστήρια, σούπερ μάρκετ, δημόσια κτήρια, νοσοκομεία, κλινικές, πολυϊατρεία, κέντρα διασκέδασης, καφετέριες, μπαρ, μεγάλες κατοικίες - βίλες κ.λ.π) , διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων αποτελούμενο από Μηχανολόγους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία (ψυκτικοί, καναλάδες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, τεχνικοί αυτοματισμού εγκαταστάσεων κλιματισμού κ.λ.π ) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις των κτηρίων στον τομέα του κλιματισμού τα τελευταία χρόνια, που συνδυάζουν την απαίτηση της θερμικής άνεσης με την ανάγκη για αυτονόμηση, αυτοματισμό, χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, οικονομική λειτουργία , οικολογικό αποτύπωμα και προστασία του περιβάλλοντος καθώς και χρήση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είτε για την υποβοήθηση είτε για την πλήρη λειτουργία των συστημάτων κλιματισμού των κτηρίων, καθιστά την αξιόπιστη κατασκευή τους το σημαντικότερο εργαλείο για την ικανοποίηση των παραπάνω απαιτήσεων και αναγκών.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ με βασικό εφόδιο την πολυετή εμπειρία της από το 1986 στον τομέα του κλιματισμού και σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των Μηχανικών της και των Τεχνικών της σε νέες σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές και μεθόδους καθώς και με σημαντικές επενδύσεις που γίνονται συνεχώς σε μηχανικό εξοπλισμό και εργαλεία δύναται να προσφέρει Εγκαταστάσεις Κλιματισμού που καλύπτουν απόλυτα τις παραπάνω απαιτήσεις και ανάγκες και πραγματικά μπορούν να κάνουν την διαφορά επιτυγχάνοντας :

 • Βέλτιστες συνθήκες θερμικής άνεσης.
 • Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό λειτουργικό κόστος.
 • Αυτονομία ανά ιδιοκτησία ή ανά χώρο με αντίστοιχη περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους.
 • Υψηλά επίπεδα αυτοματισμού τόσο για την ευκολία χειρισμών και εξυπηρετήσεων όσο και για την καταγραφή και τον έλεγχος των ενεργειακών καταναλώσεων.
 • Βέλτιστη λειτουργικότητα.
 • Υψηλή αισθητική.
 • Ποιοτική και οικονομική κατασκευή (value for money).
 • Υψηλή τεχνολογική στάθμη που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.
 • Πλήρης εναρμόνιση στις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις.
 • Επιλογή αξιόπιστου εξοπλισμού.
 • Ευκολία στην λειτουργία, στην χρήση και στην συντήρηση.
 • Προστασία του περιβάλλοντος και πράσινο οικολογικό αποτύπωμα.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ κατασκευάζει Εγκαταστάσεις Κλιματισμού που αφορούν όλους τους γνωστούς τύπους εγκαταστάσεων κλιματισμού και συγκεκριμένα :

Εγκαταστάσεις Κεντρικού Κλιματισμού με κλιματιστικά μηχανήματα αέρα - νερού

Τα συστήματα κεντρικού κλιματισμού αέρα-νερού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οιανδήποτε κτήριο είτε αυτό προορίζεται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση αφού μπορεί άνετα να συνδυαστούν και με ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό – κλιματισμό. Ειδικότερα σε κτίρια όπου απαιτούνται μεγάλες ποσότητες καθαρού νωπού αέρα (μεγάλα εστιατόρια και καφετέριες, κέντρα διασκέδασης, θέατρα, κινηματογράφοι, κέντρα υγείας και πρόνοιας, νοσοκομεία, κλειστά γήπεδα και γυμναστήρια, αμφιθέατρα, μεγάλες αίθουσες συνάθροισης κοινού κ.λ.π) είναι πραγματικά ιδανικά και αποτελούν στην ουσία μονόδρομο για την ψύξη-θέρμανση τέτοιων χώρων, αφού είναι τα μόνα που μπορούν να διαχειριστούν οιανδήποτε ποσότητα νωπού αέρα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και καθαρότητας.

Στα συστήματα κεντρικού κλιματισμού αέρα-νερού, για την επίτευξη των αναγκαίων συνθηκών ψύξης - θέρμανσης στους κλιματιζόμενους χώρους, παρέχεται από κεντρικές εγκαταστάσεις κρύο η ζεστό νερό και επεξεργασμένος αέρας. Ο επεξεργασμένος προσαγόμενος αέρας έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει είτε μόνο τα φορτία αερισμού κάποιου χώρου είτε να αναλάβει την αντιμετώπιση και ενός μέρους των ψυκτικών ή θερμικών φορτίων, είτε ακόμα και να αναλάβει να διαχειριστεί πλήρως όλα τα φορτία του χώρου. Τα συστήματα αέρα - νερού διακρίνονται σε δύο κύριες βασικές κατηγορίες.

Στα συστήματα με fan coils unit ή τερματικές κλιματιστικές μονάδες νερού (καναλάτες ή οροφής, ή τύπου κασέτας) είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με τοπικές ή κεντρικές κλιματιστικές μονάδες διαχείρισης αέρα.

Στα συστήματα με τοπικές ή κεντρικές κλιματιστικές μονάδες πλήρους διαχείρισης φορτίου και αέρα.

Η παραγωγή του ψυχρού ή ζεστού νερού δύναται να γίνει είτε μέσω αερόψυκτης αντλίας θερμότητας είτε μέσω λεβητοστασίου και ενός αερόψυκτου ή υδρόψυκτου ψύκτη νερού .

Τα συστήματα αέρα - νερού μπορούν να λειτουργήσουν και μέσω άλλων συσκευών που εκμεταλλεύονται ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είτε αυτόνομα είτε επικουρικά (υβριδικά συστήματα). Τέτοια είναι τα κεντρικά ηλιακά συστήματα, η γεωθερμία, τα συστήματα αποθήκευσης ψυχρού νερού η πάγου, οι πλακοειδείς εναλλάκτες ατμού-νερού, οι υδρόψυκτοι συμπυκνωτές άλλων ψυκτικών εγκαταστάσεων που πιθανόν υπάρχουν και πολλοί άλλοι συνδυασμοί μέσω των οποίων μπορεί να επιτευχθεί εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος.

εγκαταστασεις κεντρικου κλιματισμου
Εγκαταστάσεις Κεντρικού Κλιματισμού: Click this image to zoom
εγκαταστασεις κλιματισμου - αντλιες θερμοτητας
Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού Αντλίες Θερμότητας: Click this image to zoom
εγκαταστασεις κλιματισμου fan coils
Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού Fan Coils: Click this image to zoom
κεντρικος κλιματισμος - κεντρικες κλιματιστικες
Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες: Click this image to zoom
κεντρικες κλιματιστικες μοναδες - κλιματισμος
Εγκαταστάσεις Κεντρικού Κλιματισμού Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες: Click this image to zoom
κλιματισμος - καναλατες - κλιματιστικες - μοναδες
Εγκαταστάσεις Κεντρικού Κλιματισμού Καναλάτες Κλιματιστικές Μονάδες: Click this image to zoom

Βιομηχανικός Κλιματισμός - Εγκαταστάσεις Βιομηχανικού Κλιματισμού

Τα συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού αφορούν κατά βάση χώρους και δραστηριότητες κυρίως στους τομείς τροφίμων και φάρμακου και έχουν σκοπό την επίτευξη των ειδικών, για αυτούς τους χώρους και δραστηριότητες, συνθηκών κυρίως ψύξης, εξαερισμού και αερισμού αλλά ενδεχομένως και θέρμανσης.

Tα συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού μπορεί να είναι είτε συστήματα με αεροψύκτους ή υδρόψυκτους ψύκτες νερού ή γλυκόλης, σε συνδυασμό με κλιματιστικές μονάδες ή αεροψυκτήρες νερού - γλυκόλης, είτε συστήματα απευθείας εκτόνωσης με αερόψυκτες ψυκτικές μονάδες και βιομηχανικά ψυκτικά στοιχεία (αεροψυκτήρες) που λειτουργούν με ψυκτικά υγρά (freon κ.λ.π) και αεραγωγούς (κανάλια) κλιματισμού

Η επιλογή του συστήματος εξαρτάται κυρίως από τις ειδικές απαιτήσεις λειτουργίας του εκάστοτε χώρου και δευτερευόντος από παράγοντες που έχουν σχέση με τους διατιθέμενους χώρους και την διαμόρφωση του εκάστοτε κτιρίου.Τα συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού συνήθως περιλαμβάνουν και τα συστήματα αερισμού και εξαερισμού με τα οποία αποτελούν ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις κλιματισμού - εξαερισμού - αερισμού.

Οι εγκαταστάσεις βιομηχανικού κλιματισμού αποτελούν και αυτές κεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με ακόμα περισσότερο προσαυξημένες απαιτήσεις.

εγκαταστασεις βιομηχανικου κλιματισμου
Συστήματα Βιομηχανικού Κλιματισμού με Αεραγωγούς - Κανάλια: Click this image to zoom
βιομηχανικος κλιματισμος - ψυξη
Συστήματα Βιομηχανικού Κλιματισμού με Ψύκτες Νερού- Γλυκόλης: Click this image to zoom
βιομηχανικος κλιματισμος - κεντρικες κλιματιστικες
Βιομηχανικός Κλιματισμός Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες: Click this image to zoom
βιομηχανικος κλιματισμος - ψυκτικα μηχανηματα
Βιομηχανικός Κλιματισμός Ψυκτικές Μονάδες απευθείας εκτόνωσης: Click this image to zoom
βιομηχανικος κλιματισμος - αεροψυκτηρες ψυξης
Βιομηχανικός Κλιματισμός - Βιομηχανικά Ψυκτικά Στοιχεία - Αεροψυκτήρες: Click this image to zoom

Κεντρικός Κλιματισμός με Κλιματιστικά Μηχανήματα VRV ή VRF

Οι εγκαταστάσεις κλιματισμού ψύξης-θέρμανσης με κλιματιστικά μηχανήματα vrv ή vrf είναι ιδανικές για μεσαίου μεγέθους επαγγελματικούς χώρους (κατάστημα, γραφεία, ξενοδοχείο) καθώς και για μεγάλες κατοικίες (βίλες).

Tα συστήματα κλιματισμού vrv ή vrf αποτελούνται από μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού (αντλία θερμότητας) αέρα-αέρα και από πολλές εσωτερικές κλιματιστικές μονάδες τοποθετούμενες στους χώρους που επιθυμούμε να κλιματίσουμε και συνδεδεμένες όλες στην ίδια εξωτερική μονάδα, μέσω δικτύου σωληνώσεων εντός του οποίου κυκλοφορεί ψυκτικό μέσο.

Οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να είναι ή καναλάτες μονάδες για τοποθέτηση εντός ψευδοροφής, ή μονάδες τοίχου ή δαπέδου, ή κασέτες εντός ψευδοροφής ή εμφανούς κασέτας οροφής ή καναλάτες μονάδες 100% νωπού αέρα μέχρι 1000 m3/h.

Η εξωτερική μονάδα διαθέτει συμπιεστές full inverter οι οποίοι εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε συνθήκες μερικού φορτίου με πολύ χαμηλή ζήτηση (Η εξωτερική μονάδα καταναλώνει τόση ενέργεια όσο της ζητούν οι εσωτερικές μονάδες ακόμα και αν λειτουργεί μόνο μια από αυτές). Οι συμπιεστές inverter διαθέτουν κατάλληλα αισθητήρια που μπορούν να ανιχνεύσουν την χαμηλή ζήτηση φορτίου και επενεργώντας στον συμπιεστή να μεταβάλλουν την συχνότητα λειτουργίας του και να προσαρμόζουν την απόδοση του στο ζητούμενο φορτίο, επιτυγχάνοντας την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα συστήματα τύπου vrv-vrf εξασφαλίζουν πλήρη αυτονομία ανά ιδιοκτησία και ανά χώρο και καταναλώνουν ενέργεια μόνο για τους χώρους που επιθυμούμε εμείς να θερμάνουμε ή να κλιματίσουμε. Είναι συστήματα υψίστης τεχνολογικής στάθμης και παρέχουν εξαιρετικές συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας.

Ειδικότερα τα συστήματα vrv-vrf τύπου heat recovery έχουν την δυνατότητα να παρέχουν ταυτόχρονα ψύξη θέρμανση καθώς και παραγωγή θερμού νερού χρήσης μέσω ειδικής συσκευής εναλλάκτη, εξοικονομώντας τεράστια ποσά ενέργειας, αφού ο συντελεστής απόδοσής τους (COP) μπορεί να φτάσει κατά τους θερινούς μήνες ακόμα και στο 10, που σημαίνει ότι για κάθε KW ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει αποδίδει μέχρι και 10 KW σε ψύξη η θέρμανση.

Η λύση της εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού vrv – vrf heatrecovery αποτελεί ιδανική περίπτωση για χώρους με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις όπως τα ξενοδοχεία, διάφορες βιομηχανίες αλλά και πολύ μεγάλες μονοκατοικίες (βίλες).

Υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί και εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να προταθούν, να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ προσαρμόζοντας ένα σύστημα vrv-vrf στις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις της κάθε εγκατάστασης και εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικά ποιοτικό σύστημα κλιματισμού (θέρμανση - ψύξη - ζεστό νερό) που συνάμα θα καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια.

κεντρικος κλιματισμος - συστηματα - vrv
Κεντρικός Κλιματισμός VRV : Click this image to zoom
κεντρικος κλιματισμος - συστηματα vrf
Εγκαταστάσεις Κεντρικού Κλιματισμού VRF: Click this image to zoom
κεντρικος κλιματισμος - κλιματιστικα vrv
Κεντρικός Κλιματισμός - Κλιματιστικά Μηχανήματα VRV - VRF: Click this image to zoom
καναλατα κλιματιστικα vrv
Καναλάτες Κλιματιστικές Μονάδες VRV - VRF: Click this image to zoom
κλιματιστικα κασετες ψευδοροφης vrv
Κασέτες VRV - VRF: Click this image to zoom

Ημικεντρικές Εγκαταστάσεις Κλιματισμού με Κλιματιστικά Μηχανήματα τύπου Μulti

Οι εγκαταστάσεις κλιματισμού ψύξης-θέρμανσης με κλιματιστικά μηχανήματα τύπου multi είναι ιδανικές για μικρούς και μεσαίους επαγγελματικούς χώρους (εμπορικά καταστήματα, γραφεία, μικρά ξενοδοχεία κ.λ.π) καθώς και για σπίτια.

Τα κλιματιστικά τύπου multi αποτελούνται από μια εξωτερική μονάδα κλιματισμού (αντλία θερμότητας) αέρα-αέρα, 1-8 εσωτερικές κλιματιστικές μονάδες τοίχου ή δαπέδου ή τύπου κασέτας εντός ψευδοροφής ή εμφανούς κασέτας οροφής ή καναλάτες και πολλαπλά ψυκτικά δίκτυα σωληνώσεων που συνδέουν την εξωτερική μονάδα με τις αντίστοιχες εσωτερικές και εντός των οποίων κυκλοφορεί ψυκτικό μέσο (φρέον).

Η εξωτερική μονάδα των κλιματιστικών μηχανημάτων τύπου multi διαθέτει συμπιεστή full inverter καθώς και κατάλληλα αισθητήρια που μπορούν να ανιχνεύσουν την χαμηλή ζήτηση φορτίου και επενεργώντας στον συμπιεστή να μεταβάλλουν την συχνότητα λειτουργίας του και να προσαρμόζουν την απόδοση του στο ζητούμενο φορτίο, επιτυγχάνοντας την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

συστηματα κλιματισμου multi
Συστήματα Ημικεντρικού Κλιματισμού Multi: Click this image to zoom
καναλατα κλιματιστικα multi
Καναλάτες Κλιματιστικές Μονάδες Multi: Click this image to zoom

Ημικεντρικές Εγκαταστάσεις Κλιματισμού με Καναλάτα Κλιματιστικά Μηχανήματα

Tα συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού με καναλάτα κλιματιστικά μηχανήματα διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες. Στα συστήματα τύπου split και στα συστήματα τύπου package. Τα συστήματα με καναλάτες μονάδες κλιματισμού είναι κατάλληλα για μικρούς και μεσαίους επαγγελματικούς χώρους (κυρίως καταστήματα, γραφεία, εστιατόρια, καφετέριες, ιατρεία, κομμωτήρια, βιοτεχνίες κ.λ.π)

Τα συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού με καναλάτα κλιματιστικά μηχανήματα τύπου split, που είναι και τα συνηθέστερα, αποτελούνται από μια ή περισσότερες αυτόνομες εξωτερικές μονάδες κλιματισμού (αντλίες θερμότητας) αέρα-αέρα και από τις αντίστοιχες εσωτερικές καναλάτες κλιματιστικές μονάδες, κατάλληλες για τοποθέτηση εντός ψευδοροφής. Ο προσαγώμενος από αυτές αέρας, ο οποίος διανέμεται στον χώρο μέσω αεραγωγών (καναλιών) και στομίων κλιματισμού, έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει το σύνολο των θερμικών ή ψυκτικών φορτίων ενός χώρου καθώς και φορτία αερισμού σε ποσοστό περίπου 10-20% της συνολικής παροχής σε αέρα της κάθε κλιματιστικής μονάδας.

Οι εξωτερικές μονάδες ανάλογα με τον τύπο τους διαθέτουν συμπιεστές full inverter καθώς και κατάλληλα αισθητήρια που μπορούν να ανιχνεύσουν την χαμηλή ζήτηση φορτίου και επενεργώντας στον συμπιεστή να μεταβάλλουν την συχνότητα λειτουργίας του και να προσαρμόζουν την απόδοση του στο ζητούμενο φορτίο, επιτυγχάνοντας την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού με καναλάτα κλιματιστικά μηχανήματα τύπου package (rooftop) αποτελούνται από μία ή περισσότερες μονάδες κλιματισμού στις οποίες είναι ενσωματωμένη τόσο η συμπυκνωτική μονάδα που παράγει την ψυκτική ή θερμική ενέργεια όσο και η μονάδα ανεμιστήρα-στοιχείου που προσάγει τον αέρα στους κλιματιζόμενους χώρους. Οι μονάδες τύπου package συνήθως εγκαθίστανται σε εξωτερικούς χώρους και ο προσαγώμενος και απαγώμενος από το χώρο αέρας οδηγείται σε αυτές μέσω δικτύων αεραγωγών και στομίων.

καναλατα μηχανηματα ημικεντρικου κλιματισμου
Ημικεντρικές Εγκαταστάσεις Κλιματισμού με Καναλάτα Κλιματιστικά: Click this image to zoom
καναλατες μοναδες κλιματισμου
Καναλάτες Κλιματιστικές Μονάδες: Click this image to zoom
ημικεντρικα κλιματιστικα μηχανηματα rooftop
Ημικεντρικές Εγκαταστάσεις Κλιματισμού με Κλιματιστικά Rooftop - Packange: Click this image to zoom

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ εκτός των υπηρεσιών Κατασκευής Εγκαταστάσεων Κλιματισμού προφέρει και τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κλιματιστικά τοίχου, δαπέδου, οροφής, κασέτες,ντουλάπες, καναλάτα, συστήματα Multi, συστήματα VRV-VRF, αντλίες θερμότητας, αερόψυκτες αντλίες θερμότητας γεωθερμικές υδρόψυκτες αντλίες θερμότητας, FanCoils, κλιματιστικές μονάδες νερού εσωτερικού χώρου, κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού, αεραγωγούς – κανάλια κλιματισμού, στόμια κλιματισμού , αυτοματισμούς ελέγχου και εξοικονόμησης ενέργειας – BMS κ.λ.π ) παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση κλιματισμού στον εκάστοτε πελάτη με την εγγύηση , την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία μιας εταιρείας με πάνω από 35 χρόνια στο τομέα του Κλιματισμού.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ για την κατασκευή των Εγκαταστάσεων Κλιματισμού χρησιμοποιεί και προσφέρει μέσω του Εμπορικού Τμήματος της εξοπλισμούς και προϊόντα για Εγκαταστάσεις Κλιματισμού των πλέον επώνυμων κατασκευαστικών οίκων ( Mitsubishi Electic, Dakin, LG, Climaveneta, Trane, Sendo, Bitzer, Bock, Luve, Tecumseh, Danfoss, Guntner),τα οποία έχουν επιλεγεί με βάση την πολυετή γνώση και εμπειρία μας, ώστε να ανταποκρίνονται πραγματικά σε αυτό που επιζητούν οι πελάτες μας :

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ - ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ - AFTER SALES

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να ανταποκριθεί σε οιανδήποτε ζήτηση Εγκατάστασης Κλιματισμού :

 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Αθηνών (Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Υμηττός, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Πειραιώς (Πειραιάς, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα, Μαγούλα κ.λ.π).
 • Στα νησιά των Κυκλάδων (Νάξος, Άνδρος,Πάρος, Τήνος, Μήλος, Τζιά, Αμοργός, Ίος, Κύθνος, Μύκονος, Σύρος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίφνος κ.λ.π.)
 • Σε περιοχές όμορες του νομού Αττικής (Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθος, Σπάρτη Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργος, Ναύπλιο, Άργος, Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Κάρυστος κ.λ.π).

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει καταξιωθεί στον τομέα των Εγκαταστάσεων Κλιματισμού μέσω ενός σημαντικού αριθμού έργων κλιματισμού που έχει να επιδείξει από το 1986 μέχρι και σήμερα.

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι ιδιώτες καθώς και επιχειρήσεις κάθε είδους (βιομηχανικές, εμπορικές, τουριστικές, παροχής υπηρεσιών, μαζικής εστίασης, τεχνικές και κατασκευαστικές οικοδομικών έργων, επαγγελματίες) καθώς και τεχνικά γραφεία Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών, που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.