Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

φωτισμος γηπεδων

Φωτισμός Γηπέδων

Φωτισμός Γηπέδων

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει Εγκαταστάσεις Φωτισμού Γηπέδων κάθε είδους (κλειστά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, κλειστά γυμναστήρια, ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις κ.λπ.) και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες τεχνικές εταιρείες στον τομέα του φωτισμού αθλητικών εγκαταστάσεων κάθε είδους από το 1986, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες , μελέτη φωτισμού , εγκαταστάσεις φωτισμού και ηλεκτρολογικών υποδομών , προμήθεια εξοπλισμού( επαγγελματικά φωτιστικά πάσης φύσεως (προβολείς, καμπάνες led, γραμμικά κ.λ.π.) καθώς και τεχνική υποστήριξη για λύσεις αξιόπιστων συστημάτων φωτισμού γηπέδων κάθε είδους. Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ διαθέτει έναπλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Μελετών και Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών το οποίο αποτελούν Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία (αδειούχοι ηλεκτρολόγοι) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων

Ο φωτισμός ενός γηπέδου αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστατικά της λειτουργικότητας του. Ο φωτισμός αυτός πρέπει να παρουσιάζει πολύ καλή ομοιομορφία, έλλειψη θάμβωσης και κατάλληλη στάθμη φωτισμού ανάλογα με τον προορισμό του κάθε γηπέδου. Όλα τα γήπεδα δεν απαιτούν την ίδια ένταση φωτισμού και διαφέρουν τόσο ανάλογα με το είδος του γηπέδου καθώς και τον προορισμό του (γήπεδο αγώνων, γήπεδο μόνο για προπόνηση και άθληση, γήπεδο από το οποίο θα γίνεται τηλεοπτική μετάδοση αγώνων)

Σε ανοιχτά υπαίθρια γήπεδα όσο πιο ψηλά τοποθετούνται τα φωτιστικά σώματα τόσο μειώνεται ο κίνδυνος θάμβωσης. Για αυτό τα φωτιστικά σε αυτές τις περιπτώσεις τοποθετούνται σε πολύ υψηλούς ιστούς (15m – 30m ) σε γήπεδα ποδοσφαίρου και (12m-15m) σε γήπεδα τένις.

Για τον φωτισμό γηπέδων χρησιμοποιούνται πλέον και κατά κύριο λόγο είτε προβολείς τεχνολογίας led είτε βιομηχανικές καμπάνες led σε κλειστά γήπεδα ( μπάσκετ, βόλεϊ, κλειστά γυμναστήρια κ.λ.π.) συμμετρικής δέσμης αν πρόκειται οι πυλώνες φωτισμού να τοποθετηθούν μόνο στις 4 ακμές του γηπέδου διαγώνια ή ασύμμετρης δέσμης όταν οι πυλώνες φωτισμού τοποθετούνται κατά μήκος των πλευρών του γηπέδου.

Εκτός όμως από τον σωστό σχεδιασμό και την ποιότητα ενός συστήματος φωτισμού γηπέδου θα πρέπει παράλληλα αυτός να είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, καθώς η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για την λειτουργία του είναι ακριβή και επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό των λειτουργικών εξόδων.

Αναλυτικότερα οι παράγοντες που διασφαλίζουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία σε ένα σύστημα φωτισμού αθλητικών χώρων είναι :

  • Ο σωστός σχεδιασμός του ώστε να καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες σε φωτισμό σε σύνδεσμο με το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και την μέγιστη οικονομική λειτουργία.
  • Η ποιότητα και η αξιοπιστία του φωτιστικού εξοπλισμού που θα εγκατασταθεί (φωτιστικά σώματα).
  • Ο βαθμός απόδοσης των φωτιστικών σωμάτων ώστε με την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας να έχουμε τα απαιτούμενα κατά τον σχεδιασμό αποτελέσματα.
  • Η τεχνική αρτιότητα και η αξιοπιστία των συστημάτων ελέγχου του φωτισμού τα οποία αποτελούν πλέον πρωταρχικής σημασίας εξοπλισμό τόσο για την επίτευξη των βέλτιστων συνθηκών όσο και για την οικονομική λειτουργία.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ βασιζόμενη στην τεχνογνωσία που διαθέτει στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και στην πολυετή εμπειρία της, αφού λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες καθώς και τις ειδικότερες απαιτήσεις του κάθε αθλητικού χώρου, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της τις κατάλληλες λύσεις φωτισμού που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που επιζητούν οι πελάτες μας και τα οποία αποτελούν τους βασικούς παράγοντες μιας επιτυχημένης εγκατάστασης φωτισμού γηπέδων .

'ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ'.

φωτισμος κλειστα γηπεδα
Φωτισμός Κλειστών Γηπέδων (Μπάσκετ - Βόλεϊ): Click this image to zoom
επαγγελματικος φωτισμος γηπεδα
φωτισμος - γηπεδα ποδοσφαιρου

Για όλα τα έργα φωτισμού αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων που υλοποιούνται από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ εκπονούνται πάντα μελέτες φωτισμού μέσω ειδικών λογισμικών προσομοίωσης (Dialux, Adapt - Fine 4M κ.λ.π) προκειμένου να διασφαλίσουμε την καταλληλότερη εξατομικευμένη λύση για τον κάθε χώρο έτσι ώστε να επιτευχθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η κάλυψη των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών μας τόσο σε ότι αφορά την λειτουργικότητα και την ασφάλεια όσο και την οικονομική λειτουργία.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ στον τομέα του φωτισμού γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων συνεργάζεται απευθείας με ένα πολύ σημαντικό αριθμό εργοστασίων κατασκευής φωτιστικού εξοπλισμού τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα από επαγγελματικά φωτιστικά σώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε εκατοντάδες τύπους και σχέδια (βιομηχανικά επαγγελματικά φωτιστικά πάσης φύσεως, προβολείς led, καμπάνες led , γραμμικά οροφής led, κ.λ.π).

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς διαχείρισης αθλητικών εγκαταστάσεων που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.