Εταιρία
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Πελάτες
Έργα
Συνεργάτες
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Sitemap
 

Δ.Παπανικολάου 12

19400 ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ & ΦΑΞ: 210 6020152

GSM: 693 6020152

Email:

Επαγγελματικός Φωτισμός

επαγγελματικος φωτισμος

Ο φωτισμός ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστατικά της αισθητικής αλλά και της λειτουργικότητας του. Σε ένα σωστά φωτισμένο επαγγελματικό κτήριο αναδεικνύεται αφενός η αρχιτεκονική τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών του χώρων όσο και τα προϊόντα που εκτίθενται ή οι υπηρεσίες που προσφερόνται σε αυτόν. Πέραν αυτού δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον άνεσης και ευχάριστης αίσθησης, γεγονότα που συμβάλλουν στην δημιουργία ευχάριστου κλίματος για τους επισκέπτες - πελάτες και αύξησης της παραγωγικότητας για τους εργαζόμενους.

Η ποιότητα λοιπόν ενός συστήματος επαγγελματικού φωτισμού είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία οιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριόητας. Εκτός όμως από την ποιότητα ένα σύστημα επαγγελματικού φωτισμού θα πρέπει παράλληλα να είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης καθώς η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για την λειτουργία του είναι ακριβή και επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό των λειτουργικών εξόδων οιανδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας.

 

Οι παράγοντες που διασφαλίζουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία σε ένα σύστημα επαγγελματικού φωτισμού είναι:

  • Ο σωστός σχεδιασμός του ώστε να καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες σε φωτισμό σε συνδυσμό με το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και την μέγιστη οικονομική λειτουργία.
  • Η ποιότητα και η αξιοπιστία του φωτιστικού εξοπλισμού που θα εγκατασταθεί (φωτιστικά σώματα).
  • Ο βαθμός απόδοσης των φωτιστικών σωμάτων ώστε με την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας να έχουμε τα απαιτούμενα κατά τον σχεδιασμό αποτελέσματα.
  • Η τεχνική αρτιότητα και η αξιοπιστία των συστημάτων ελέγχου του φωτισμού τα οποία αποτελούν πλέον πρωταρχικής σημασίας εξοπλισμό τόσο για την επίτευξη των βέλτιστων συνθηκών όσο και για την οικονομική λειτουργία.
φωτισμος επαγγελματικων χωρων

Αυτοί είναι και οι στόχοι της ΑΝΑΔΡΑΣΗ η οποία ώς εταιρία ηλεκτομηχανολογικών εφαρμογών η οποία διαθέτει εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία από το 1985, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού φωτισμού που περιλαμβάνουν την μελέτη φωτισμού, την προμήθεια του απαιτούμενου φωτιστικού εξοπλισμού (επαγγελματικά φωτιστικά σώματα) εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και την πλήρη εγκατάσταση τους (ηλεκτρολογικές εργασίες) για καταστήματα πάσης φύσεως, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, βιομηχανίες, σούπερ μάρκετ, αίθουσες συνάθροισης κοινού, καταστήματα εστίασης, απoθήκες logistics, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους εκπαίδευσης, σχολεία, γραφεία, ξενοδοχεία, χώρους παρουσιάσεων, εσωτερικούς χώρους στάθμευσης καθώς και εξωτερικούς χώρους (πλατείες, δρόμους, ανοιχτά και κλειστά γήπεδα, υπαίθριους χώρους στάθμευσης, περιβάλλοντες χώρους επαγγελματικών κτηρίων κ.λ.π).

 

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ κατά την μακροχρόνια πορεία της έχει υλοποιήσει ένα αρκετά σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων φωτισμού για κάθε είδους εσωτερικό επαγγελματικό χώρο ή εξωτερικό χώρο, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις με συστήματα φωτισμού που διακρίνονται για την καλαισθησία τους, την αξιόπιστη λειτουργία τους καθώς και την χαμηλή ενεργειακή τους κατανάλωση.

 

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ βασιζόμενην στην τεχνογνωσία που διαθέτει στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού καθώς και στην πολυετή εμπειρία της, αφού λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες καθώς και τις ειδικότερες απαιτήσεις του κάθε επαγγελματικού χώρου, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της τις κατάλληλες λύσεις επαγγελματικού φωτισμού που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που επιζητούν οι πελάτες μας και τα οποία αποτελούν τους βασικούς παράγοντες μιας επιτυχημένης εγκατάστασης επαγγελματικού φωτισμού ''ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ''.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Για όλα τα έργα επαγγελματικού φωτισμού που υλοποιούμε εκπονούμε πάντοτε μελέτες φωτισμού μέσω ειδικών λογισμικών προσομοίωσης (Dialux, Adapt - Fine 4M κ.λ.π) προκειμένου να διασφαλίσουμε την καταλληλότερη εξατομικευμένη λύση για τον κάθε χώρο έτσι ώστε αφενός να επιτευχθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η κάλυψη των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών μας είτε αυτές αφορούν την ανάδειξη του επαγγελματικού τους χώρου, είτε την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των προϊόντων τους (αν πρόκειται για εμπορικά καταστήματα), είτε την επίτευξη των καλύτερων δυνατόν συνθηκών σε χώρους με ειδικές απαιτήσεις φωτισμού (γραφειακοί χώροι, βιομηχανικοί και βιοτεχνικοί χώροι, γήπεδα, πλατείες, εξωτερικοί χώροι, δρόμοι κ.λ.π) και αφετέρου η εγκατάσταση να λειτουργεί με το χαμηλότερο δυνατό ενεργειακό κόστος.

 

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού συνεργάζεται απευθείας με ένα πολύ σημαντικό αριθμό εργοστασίων κατασκευής φωτιστικού εξοπλισμού τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα από επαγγελματικά φωτιστικά σώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε εκατοντάδες τύπους και σχέδια (φωτιστικά φθορισμού οροφής και χωνευτά σε ψευδοροφή τετράγωνα, ορθογωνικά, γραμμικά, spot, φωτιστικά led γραμμικά και spot, φωτιστικά τύπου καμπάνας led και αλογονιδίων μετάλλων, σφαιρικά, πλαφονιέρες, επίτοιχα, κύλινδροι, κρεμαστά, ράγας, προβολείς led και αλογονιδιών μετάλλων κ.λ.π.).

 

φωτισμος καταστηματος ρουχων φωτισμος βιβλιοπωλειου φωτισμος ξενοδοχειου  
φωτισμος καφε μπαρ φωτισμος εργοστασιου φωτισμος γηπεδου ποδοσφαιρου  
φωτισμος γηπεδου μπασκετ φωτισμος εστιατοριου  
φωτισμος αποθηκης logistics φωτισμος γραφειων  
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ  

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οιανδήποτε ζήτηση σχετικά με τον φωτισμό του επαγγελματικού σας χώρου μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα μαζί μας στα τηλέφωνα 2106020152 καθως και 6936020152 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

 

Επιστροφή