Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

βιομηχανικες υδραυλικες εγκαταστασεις

Βιομηχανικές Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Βιομηχανικές Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει Βιομηχανικές Υδραυλικές Εγκαταστάσεις (κατασκευή βιομηχανικών υδραυλικών δικτύων και εγκατάσταση βιομηχανικού υδραυλικού εξοπλισμού) και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες και εξειδικευμένες τεχνικές εταιρείες στην κατασκευή Βιομηχανικών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων από το 1986, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (μελέτη , κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση) , διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων αποτελούμενο από Μηχανολόγους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία (σωληνουργοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, κ.λ.π ) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων.

Η κατασκευή βιομηχανικών υδραυλικών εγκαταστάσεων αποτελεί μια από τις πλέον σύνθετες και σοβαρές μηχανολογικές εφαρμογές και απαιτεί εξειδίκευση καθώς και εμπειρία. Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ διαθέτει αποδεδειγμένα την απαραίτητη τεχνογνωσία καθώς και πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στον τομέα των βιομηχανικών υδραυλικών εγκαταστάσεων, έχοντας να επιδείξει σημαντικό αριθμό έργων που διακρίνονται από την ποιότητα τους, την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους καθώς και την χαμηλή ενεργειακή τους κατανάλωση.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει έργα :

 • Υδραυλικών εγκαταστάσεων υπό πίεση για την εξυπηρέτηση βιομηχανικών και βιοτεχνικών δραστηριοτήτων καθώς και δραστηριοτήτων τομέων της πρωτογενούς παραγωγής (εγκαταστάσεις ύδρευσης, μεταφοράς βιομηχανικών υγρών, αντλιοστάσια, πιεστικά συγκροτήματα κ.λ.π.).
 • Εγκαταστάσεων παραγωγής και διανομής ζεστού νερού για βιομηχανική χρήση τόσο μέσω συμβατικών συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού ( λέβητες υγρών και αερίων καυσίμων) όσο και μέσω συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενεργειας (ηλιακά-ηλιοθερμικά συστήματα, αντλίες θερμότητας, γεωθερμία ,ανάκτηση θερμότητας από εγκαταστάσεις βιομηχανικής ψύξης κ.λ.π) .
 • Βιομηχανικών υδραυλικών εγκαταστάσεων μεταφοράς βιομηχανικών υγρών για την εξυπηρέτηση βιομηχανικών και βιοτεχνικών δραστηριοτήτων).
 • Βιολογικού καθαρισμού και διαχείρισης υγρών βιομηχανικών αποβλήτων για διάφορες βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
 • Υδραυλικών εγκαταστάσεων ανάκτησης βρόχινου νερού για σε βιομηχανικά κτήρια.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις των Βιομηχανικών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων τα τελευταία χρόνια, συνδυάζουν την ανάγκη της εξυπηρέτησης των βιομηχανικών δραστηριοτήτων με την απαίτηση για χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, οικονομική λειτουργία , οικολογικό αποτύπωμα και προστασία του περιβάλλοντος καθώς περισσότερη ασφάλεια στην λειτουργία και την χρήση.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ με βασικό εφόδιο την πολυετή εμπειρία της από το 1986 στον τομέα των Βιομηχανικών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των Μηχανικών της και των Τεχνικών της σε νέες σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές και μεθόδους καθώς και με σημαντικές επενδύσεις που γίνονται συνεχώς σε μηχανικό εξοπλισμό και εργαλεία δύναται να προσφέρει Βιομηχανικές Υδραυλικές Εγκαταστάσεις που καλύπτουν απόλυτα τις παραπάνω απαιτήσεις και ανάγκες και πραγματικά μπορούν να κάνουν την διαφορά επιτυγχάνοντας :

 • Βέλτιστες συνθήκες λειτουργίας του βιομηχανικού εξοπλισμού που εξυπηρετείται από τις βιομηχανικές υδραυλικές εγκαταστάσεις.
 • Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό λειτουργικό κόστος.
 • Υψηλά επίπεδα αυτοματισμού τόσο για την ευκολία χειρισμών και εξυπηρετήσεων όσο και για την καταγραφή και τον έλεγχος των ενεργειακών καταναλώσεων.
 • Βέλτιστη λειτουργικότητα
 • Ποιοτική και οικονομική κατασκευή (value for money).
 • Υψηλή τεχνολογική στάθμη που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.
 • Πλήρης εναρμόνιση στις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και απαιτήσεις,
 • Επιλογή αξιόπιστου εξοπλισμού.
 • Ευκολία στην λειτουργία, στην χρήση και στην συντήρηση.
 • Προστασία του περιβάλλοντος και πράσινο οικολογικό αποτύπωμα.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ εκτός των υπηρεσιών Κατασκευής Βιομηχανικών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων προφέρει και τον απαιτούμενο εξοπλισμό ( επιφανειακές και υποβρύχιες αντλίες, υδραυλικά πιεστικά συγκροτήματα νερού, κυκλοφορητές και αντλίες inline, λιποσυλλέκτες, ελαιοδιαχωριστές, λασποσυλλέκτες, αμυλοσυλλέκτες, ανοξείδωτα κανάλια και σιφώνια αποχέτευσης, σηπτικές δεξαμενές, βιολογικούς καθαρισμούς, συστήματα ανάκτησης βρόχινου νερού, κ.λ.π, ) παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση Βιομηχανική Υδραυλική Εγκατάσταση στον εκάστοτε πελάτη με την εγγύηση , την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία μιας εταιρείας με πάνω από 35 χρόνια στο τομέα των Βιομηχανικών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει καταξιωθεί στον τομέα των Βιομηχανικών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων μέσω ενός σημαντικού αριθμού έργων που έχει να επιδείξει από το 1986 μέχρι και σήμερα.

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι βιομηχανικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν βιομηχανικές υδραυλικές εγκαταστάσεις για την λειτουργία των δραστηριοτήτων τους, που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.