Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

εγκαταστασεις δομημενης καλωδιωσης

Εγκαταστάσεις Δομημένης Καλωδίωσης

Εγκαταστάσεις Δομημένης Καλωδίωσης

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει Εγκαταστάσεις Δομημένης Καλωδίωσης – Τηλεφωνίας- Data για πάσης φύσεως Επαγγελματικά Κτήρια ( ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα, τράπεζες, βιομηχανίες, κτήρια υγείας, νοσοκομεία, σούπερ μάρκετ) καθώς και κτήρια κατοικίας και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες τεχνικές εταιρείες στην κατασκευή Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Δομημένης Καλωδίωσης από το 1986, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, μελέτη, κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση , διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων το οποίο αποτελούν Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία (αδειούχοι ηλεκτρολόγοι) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων.

Στα σύγχρονα επαγγελματικά κτίρια με πολλές θέσεις εργασίας η κάθε θέση πρέπει να είναι λειτουργική και να ικανοποιεί τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων για επικοινωνία και μηχανογραφική υποστήριξη. Κατά συνέπεια για κάθε θέση εργασίας σε ένα κτίριο επιχείρησης θα πρέπει να προβλέπεται αναμονή σύνδεσης τηλεφώνου με πολλαπλές δυνατότητες (εξωτερική σύνδεση, ενδοεπικοινωνία κ.λ.π) καθώς και αναμονή σύνδεσης για ηλεκτρονικό υπολογιστή με δυνατότητες σύνδεσης με κεντρικό υπολογιστή (server), με περιφερειακές συσκευές (fax, printer κ.λ.π) καθώς και με δίκτυο παροχής υπηρεσιών internet.

Για την ικανοποίηση των παραπάνω απαιτήσεων είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός συστήματος που ορίζεται ως σύστημα ή δίκτυο δομημένης καλωδίωσης και αποτελείται από ειδικούς εξοπλισμούς διανομής σήματος (κατανεμητές - patch panel, racks, τηλεφωνικό κέντρο κ.λ.π) καθώς και απο ειδικά δίκτυα καλωδιώσεων μέσω των οποίων τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αποκτούν την δυνατότητα να επικοινωνούν τόσο μεταξύ τους όσο και με άλλα περιφερειακά συστήματα καθώς και με τα Μητροπολιτικά Δίκτυα Επικοινωνιών (Metropolitan Area Network - MAN) και τα δίκτυα ευρείας περιοχής (Wide Area Network - WAN).

Τα συστήματα δομημένης καλωδίωσης αποτελούν σήμερα το σημαντικότερο παράγοντα της εύρυθμης και αποδοτικής λειτουργίας για κάθε επιχείρηση, αφού πέραν των δυνατοτήτων και των επιδόσεων του μηχανογραφικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, τα δίκτυα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην αξιοπιστία, την ταχύτητα της μεταφοράς των δεδομένων και στην σωστή και σύγχρονη λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών και πληροφοριακών συστημάτων.

Ένα σωστά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύστημα δομημένης καλωδίωσης που θα περιλαμβάνει τον απαιτούμενο αξιόπιστο και πιστοποιημένο εξοπλισμό και καλωδιώσεις και θα έχει μετρηθεί και πιστοποιηθεί με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, εξασφαλίζει για την κάθε επιχείρηση γρήγορες και ασφαλείς επικοινωνίες, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη των λειτουργιών της και καθιστώντας την πρωτοπόρα στο σημερινό έντονα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σε αυτές τις απαιτήσεις και τις ανάγκες δύναται να ανταποκριθεί με απόλυτη αξιοπιστία η ΑΝΑΔΡΑΣΗ η οποία έχοντας ως βασικά εφόδια την πολυετή εμπειρία της από το 1986 στον τομέα των Εγκαταστάσεων Δομημένης Καλωδίωσης και σε συνδυασμό με την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση σε νέες σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές και μεθόδους καθώς και με σημαντικές επενδύσεις που γίνονται συνεχώς σε μηχανικό εξοπλισμό και εργαλεία, δύναται να προσφέρει:

 • Την μελέτη συστημάτων δικτύων δομημένης καλωδίωσης είτε με καλώδια χαλκού είτε με οπτικές ίνες σύμφωνα με τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα ANSI/ TIA/ EIA/ ISO/ IEC/ CENELEC.
 • Την προμήθεια του συνόλου του εξοπλισμού (κατανεμητές, πρίζες τηλεφώνου - data, racks, patch panels, wire managers, κανάλια οπτικών ινών, σχάρες καλωδίων, πολύπριζα, ups, σταθεροποιητές τάσης, ειδικά κλιματιστικά μηχανήματα ή ανεμιστήρες εξαερισμού αερισμού για χώρους εγκατάστασης εξοπλισμού δομημένης καλωδίωσης, καλώδια UTP και FTP cat 5e, cat6 και καλώδια οπτικών ινών κ.λ.π).
 • Την πλήρη εγκατάσταση των καλωδίων με οιανδήποτε τρόπο (εντός ψευδοροφής σε ξεχωριστές σχάρες καλωδίων ή σε σωλήνες, εντοιχισμένα εντός σωλήνων, επίτοιχα εντός πλαστικών καναλιών, υποδαπέδια σε ειδικά κανάλια ή ψευδοδάπεδα κ.λ.π) .
 • Την σύνδεση και τον τερματισμό των καλωδίων στις τερματικές πρίζες και την τοποθέτηση αυτών είτε σε κανάλια είτε σε επίτοιχα τερματικά κουτιά.
 • Την διευθέτηση, την σύνδεση, τον τερματισμό και την ετικετοποίηση (labeling) των καλωδίων του συστήματος δομημένης καλωδίωσης στα patch panel και τους κατανεμητές.
 • Την μέτρηση όλου του δικτύου δομημένης καλωδίωσης και την πιστοποίηση της εγκατάστασης με ειδικά πιστοποιημένα όργανα.
 • Παράδοση πλήρους φακέλου με τα κατασκευαστικά και λειτουργικά σχέδια της εγκατάστασης, καθώς και τα αποτελέσματα των μετρήσεων των δικτύων τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει υλοποιήσει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων δομημένης καλωδίωσης για ένα σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων και ειδικότερα τραπεζικών καταστημάτων όπου τα συστήματα αυτά είναι πρωταρχικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία τους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία των τεχνικών μας, την δυνατότητα του εμπορικού μας τμήματος να προφέρει ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμούς καθώς και η δυνατότητα μας να παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη τεχνική υποστήριξη μας καθιστά προνομιακούς συνεργάτες για την κάθε επιχείρηση που απαιτεί την εγκατάσταση αξιόπιστων συστημάτων δομημένης καλωδίωσης και επιθυμεί σοβαρή τεχνική υποστήριξη.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να ανταποκριθεί σε οιανδήποτε ζήτηση Εγκατάστασης Δομημένης Καλωδίωσης :

 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Αθηνών (Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Υμηττός, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Πειραιώς (Πειραιάς, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα, Μαγούλα κ.λ.π).
 • Στα νησιά των Κυκλάδων (Νάξος, Άνδρος, Πάρος, Τήνος, Μήλος, Τζιά, Αμοργός, Ίος, Κύθνος, Μύκονος, Σύρος, Σαντορίνη, Σέριφος , Σίφνος κ.λ.π.).
 • Σε περιοχές όμορες του νομού Αττικής (Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθος, Σπάρτη, Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργος, Ναύπλιο, Άργος, Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Κάρυστος κ.λ.π).

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει καταξιωθεί στον τομέα της κατασκευής Εγκαταστάσεων Δομημένης Καλωδίωσης μέσω ενός σημαντικού αριθμού έργων σε επαγγελματικούς χώρους, επαγγελματικά κτήρια και βιομηχανίες και κατοικίες, που έχει να επιδείξει από το 1986 μέχρι και σήμερα.

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι επιχειρήσεις κάθε είδους επιχειρήσεις (εμπορικές, τράπεζες, ξενοδοχεία , παροχής υπηρεσιών κ.λ.π.), ιδιώτες καθώς και τεχνικά γραφεία Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών, που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.