Εταιρία
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Πελάτες
Έργα
Συνεργάτες
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Sitemap
 

Δ.Παπανικολάου 12

19400 ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ & ΦΑΞ: 210 6020152

GSM: 693 6020152

Email:

Εγκαταστάσεις Δομημένης Καλωδίωσης

εγκαταστασεις δομημενης καλωδιωσης

Στα σύγχρονα κτίρια επιχειρήσεων με πολλές θέσεις εργασίας η κάθε θέση πρέπει να είναι λειτουργική και να ικανοποιεί τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων για επικοινωνία και μηχανογραφική υποστήριξη. Κατά συνέπεια για κάθε θέση εργασίας σε ένα κτίριο επιχείρησης θα πρέπει να προβλέπεται αναμονή σύνδεσης τηλεφώνου με πολαπλές δυνατότητες (εξωτερική σύνδεση, ενδοεπικοινωνία κ.λ.π) καθώς και αναμονή σύνδεσης για ηλεκτρονικό υπολογιστή με δυνατότητες σύνδεσης με κεντρικό υπoλογιστή (server), με περιφερειακές συσκευές (fax, printer κ.λ.π) καθώς και με δίκτυο παροχής υπηρεσιών internet.

 

Για την ικανοποίηση των παραπάνω απαιτήσεων είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός συστήματος που ορίζεται ως σύστημα ή δίκτυο δομημένης καλωδίωσης και αποτελείται απο ειδικούς εξοπλισμούς διανομής σήματος (κατανεμητές - patch panel, racks, τηλεφωνικό κέντρο κ.λ.π) καθώς και απο ειδικά δίκτυα καλωδιώσεων μέσω των οποίων τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές αποκτούν την δυνατότητα να επικοινωνούν τόσο μεταξύ τους όσο και με αλλα περιφερειακά συστήματα καθώς και με τα Μητροπολιτικά Δίκτυα Επικοινωνιών (Metropolitan Area Network - MAN) και τα δίκτυα ευρείας περιοχής (Wide Area Network - WAN).

 

εγκατασταση δομημενης καλωδιωσης

Τα συστήματα δομημένης καλωδίωσης αποτελούν σήμερα το σημαντικότερο παράγοντα της εύρυθμης και αποδοτικής λειτουργίας για κάθε επιχείρηση, αφού πέραν των δυνατοτήτων και των επιδόσεων του μηχανογραφικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, τα δίκτυα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην αξιοπιστία, την ταχύτητα της μεταφοράς των δεδομένων και στην σωστή και σύγχρονη λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών και πληροφοριακών συστημάτων.

 

Ένα σωστά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύστημα δομημένης καλωδίωσης που θα περιλαμβάνει τον απαιτούμενο αξιόπιστο και πιστοποιημένο εξοπλισμό και καλωδιώσεις και θα έχει μετρηθεί και πιστοποιηθεί με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, εξασφαλίζει για την κάθε επιχείρηση γρήγορες και ασφαλείς επικοινωνίες, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη των λειτουργιών της και καθιστώντας την πρωτοπόρα στο σημερινό έντονα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία καθώς και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό αποτελούμενο απο Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, ειδικούς τεχνικούς δικτύων καθώς και εξειδικευμένους στο αντικείμενο αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάστες, δίνει την δυνατότητα σε εταιρείες και παντός είδους επιχειρήσεις να αποκτήσουν ένα άριστα σχεδιασμένο, σωστά κατασκευασμένο και πιστοποιημένο αξιόπιστο σύστημα δομημένης καλωδίωσης, αναλαμβάνοντας την μελέτη, τον σχεδιασμό, την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού καθώς και την πλήρη εγκατάσταση, μέτρηση και πιστοποίηση του συνόλου των εγκαταστάσεων .

 

Ειδικότερα η ΑΝΑΔΡΑΣΗ προσφέρει:

  • Την μελέτη συστημάτων δικτύων δομημένης καλωδίωσης είτε με καλώδια χαλκού είτε με οπτικές ίνες σύμφωνα με τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα ANSI/TIA/EIA/ISO/IEC/CENELEC.
  • Την προμήθεια του συνόλου του εξοπλισμού (κατανεμητές, πρίζες τηλεφώνου - data, racks, patch panels, wire managers, κανάλια οπτικών ινών, σχάρες καλωδίων, πολύπριζα, ups, σταθεροποιητές τάσης, ειδικά κλιματιστικά μηχανήματα ή ανεμιστήρες εξαερισμού αερισμού για χώρους εγκατάστασης εξοπλισμού δομημένης καλωδίωσης, καλώδια UTP και FTP cat 5e, cat6, cat7e και καλώδια οπτικών ινών κ.λ.π).
  • Την πλήρη εγκατάσταση των καλωδίων με οιανδήποτε τρόπο (εντός ψευδοροφής σε ξεχωριστές σχάρες καλωδίων ή σε σωλήνες, εντοιχισμένα εντός σωλήνων, επίτοιχα εντός πλαστικών καναλιών, υποδαπέδια σε ειδικά κανάλια ή ψευδοδάπεδα κ.λ.π) .
  • Την σύνδεση και τον τερματισμό των καλωδίων στις τερματικές πρίζες και την τοποθέτηση αυτών είτε σε κανάλια είτε σε επίτοιχα τερματικά κουτιά.
  • Την διευθέτηση, την σύνδεση, τον τερματισμό και την ετικετοποίηση (labeling) των καλωδίων του συστήματος δομημένης καλωδίωσης στα patch panel και τους κατανεμητές.
  • Την μέτρηση όλου του δικτύου δομημένης καλωδίωσης και την πιστοποίηση της εγκατάστασης με ειδικά πιστοποιημένα όργανα.
  • Παράδοση πλήρους φακέλου με τα κατασκευαστικά και λειτουργικά σχέδια της εγκατάστασης, καθώς και τα αποτελέσματα των μετρήσεων των δικτύων τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Έχουμε υλοποιήσει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων δομημένης καλωδίωσης για ένα σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων και ειδικότερα τραπεζικών καταστημάτων όπου τα συστήματα αυτά είναι πρωταρχικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία τους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία των τεχνικών μας, την δυνατότητα του εμπορικού μας τμήματος να προφέρει ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμούς σε πολύ καλές τιμές καθώς και η δυνατότητα μας να παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24 ώρο μας καθιστά προνομιακούς συνεργάτες για την κάθε επιχείρηση που απαιτεί την εγκατάσταση αξιόπιστων συστημάτων δομημένης και επιθυμεί σοβαρή τεχνική υποστήριξη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για οιανδήποτε προσφορά μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα μαζί μας στα τηλέφωνα 2106020152 και 6936020152 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

 

Επιστροφή