Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

τεχνικος ασφαλειας

Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας

Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία όλες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν έστω και ένα εργαζόμενο οφείλουν να έχουν Τεχνικό Ασφαλείας.

Ο Τεχνικός Ασφαλείας δύναται να είναι είτε μόνιμος υπάλληλος της επιχείρησης εφόσον διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα σύμφωνα με τον νόμο είτε εξωτερικός συνεργάτης με πάγια αντιμισθία.

Στις επιχειρήσεις που απασχολούν 50 και άνω εργαζόμενους, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού με ειδικότητα Μηχανολόγου ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Πτυχιούχου ΑΕΙ ή ΤΕΙ .

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ προσφέρει υπηρεσίες ως Τεχνικός Ασφαλείας σε κάθε είδους επιχειρήσεις που έχουν έδρα στις παρακάτω περιοχές :

 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Αθηνών ( Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Υμηττός, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.λ.π).

Η επιλογή της ΑΝΑΔΡΑΣΗ αποτελεί για την κάθε επιχείρηση μια σημαντικά επωφελή επιλογή καθώς πέραν τον προσφερόμενων υπηρεσιών διασφαλίζει :

 • Έκπτωση 20% στις υπηρεσίες Επίβλεψης Λειτουργίας και Συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού, που δύναται να παρέχει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ, αν πρόκειται για Βιομηχανική Επιχείρηση και σε περίπτωση που της ανατεθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία.
 • Έκπτωση 20% στις υπηρεσίες Τεχνικού Ενεργειακού Συμβούλου που δύναται να παρέχει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ και σε περίπτωση που της ανατεθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία.
 • Δωρεάν τακτικό έλεγχο της άδειας λειτουργίας και του πιστοποιητικού πυρασφάλειας και έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση της επιχείρησης για τις απαιτούμενες ενέργειες για έκδοση ή ανανέωση των αδειών λόγω μεταβολών, τροποποιήσεων εξοπλισμού και εγκαταστάσεων ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις ή παραβάσεις με σημαντικές οικονομικές και λειτουργικές επιπτώσεις (πρόστιμα, ανάκληση αδειών κ.λ.π).
 • Δωρεάν ετήσιο έλεγχο των εγκαταστάσεων πυρασφάλειας της βιομηχανίας και θεώρηση του βιβλίου πυρασφάλειας.
 • Έκπτωση 30 % για την έκδοση οιαδήποτε νέας άδειας ή ανανέωσης της υπάρχουσας άδειας.
 • Έκπτωση 30 % για τον πρώτο επανέλεγχο και έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (Υ.Δ.Ε) για της ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε περιπτώσεις που της ανατεθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία και έκπτωση 50% για κάθε επόμενο επανέλεγχο εφόσον δεν απαιτείται ενημέρωση των ηλεκτρολογικών σχεδίων.
 • Έκπτωση 15% στις υπηρεσίες συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων που δύναται να παρέχει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ και σε περιπτώσεις που της ανατεθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία.
 • Έκπτωση 30% σε οιανδήποτε υπηρεσία Μελέτης ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης που δύναται να παρέχει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ και σε περιπτώσεις που της ανατεθεί η συγκεκριμένη εργασία.
 • Έκπτωση 15% σε οιανδήποτε υπηρεσία κατασκευής η ανακαίνισης ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης που δύναται να παρέχει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ και σε περιπτώσεις που της ανατεθεί η συγκεκριμένη εργασία.
 • Έκπτωση 30% επί του επίσημου τιμοκαταλόγου λιανικής της εκάστοτε αντιπροσωπείας σε περίπτωση προμήθειας ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ.
 • Δωρεάν ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο του προσωπικού της επιχείρησης σχετικά με τις ενέργειες και τον τρόπο αντιμετώπισης τυχόν πυρκαγιάς καθώς και τον τρόπο χρήσης των πυροσβεστικών μέσων,
Χρήσιμες Πληροφορίες