Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

επαγγελματικος φωτισμος γραφειων

Φωτισμός Γραφείων

Φωτισμός Γραφείων

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει Εγκαταστάσεις Φωτισμού για πάσης φύσεως γραφεία και κτήρια γραφείων καθώς και τραπεζικών καταστημάτων και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες τεχνικές εταιρείες στον τομέα του Επαγγελματικού Φωτισμού Γραφείων από το 1986, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες , μελέτη φωτισμού , εγκαταστάσεις φωτισμού και ηλεκτρολογικών υποδομών, προμήθεια εξοπλισμού (επαγγελματικά φωτιστικά πάσης φύσεως, φωτιστικά led ψευδοροφής, οροφής, τετράγωνα, ορθογωνικά, γραμμικά, spot, γραμμικά και spot, φωτιστικά τύπου καμπάνας led κύλινδροι, ράγας, προβολείς led κ.λ. π.) καθώς και τεχνική υποστήριξη για λύσεις αξιόπιστων συστημάτων Επαγγελματικού Φωτισμού Γραφείων. Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Μελετών και Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων το οποίο αποτελούν Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία (αδειούχοι ηλεκτρολόγοι) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων

Ο φωτισμός αποτελεί ένα από τα βασικότερα συστατικά της λειτουργικότητας του εκάστοτε κτηρίου γραφείων. Μέσω του σωστού φωτισμού δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον λειτουργίας, άνεσης και ευχάριστης αίσθησης στους εκάστοτε χώρους γραφείων. Η απαιτούμενη ένταση του φωτισμού , η ομοιομορφία, το χρώμα αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της λειτουργίας του φωτισμού του κάθε γραφείου και δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον άνεσης και ευχάριστης αίσθησης στους εργαζόμενους με πολύ θετικές επιδράσεις στην παραγωγικότητα τους .

Ο σωστά σχεδιασμένος και ποιοτικός επαγγελματικός φωτισμός σε ένα κτήριο γραφείων είναι πρωταρχικής σημασίας . Εκτός όμως από τον σωστό σχεδιασμό και την ποιότητα ενός συστήματος επαγγελματικού φωτισμού γραφείων θα πρέπει παράλληλα αυτός να είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης , καθώς η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για την λειτουργία του είναι ακριβή και επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης .

Αναλυτικότερα οι παράγοντες που διασφαλίζουν την ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία σε ένα σύστημα επαγγελματικού φωτισμού γραφείων είναι :

  • Ο σωστός σχεδιασμός του ώστε να καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες σε φωτισμό σε σύνδεσμο με το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και την μέγιστη οικονομική λειτουργία.
  • Η ποιότητα και η αξιοπιστία του φωτιστικού εξοπλισμού που θα εγκατασταθεί (φωτιστικά σώματα).
  • Ο βαθμός απόδοσης των φωτιστικών σωμάτων ώστε με την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας να έχουμε τα απαιτούμενα κατά τον σχεδιασμό αποτελέσματα.
  • Η τεχνική αρτιότητα και η αξιοπιστία των συστημάτων ελέγχου του φωτισμού τα οποία αποτελούν πλέον πρωταρχικής σημασίας εξοπλισμό τόσο για την επίτευξη των βέλτιστων συνθηκών όσο και για την οικονομική λειτουργία.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ βασιζόμενη στην τεχνογνωσία που διαθέτει στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού κτηρίων γραφείων καθώς και στην πολυετή εμπειρία της, αφού λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες καθώς και τις ειδικότερες απαιτήσεις του κάθε κτηρίου γραφείων, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της τις κατάλληλες λύσεις επαγγελματικού φωτισμού γραφείων που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που επιζητούν και τα οποία αποτελούν τους βασικούς παράγοντες μιας επιτυχημένης εγκατάστασης επαγγελματικού φωτισμού .

'ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ'.

επαγγελματικος φωτισμος γραφεια
επαγγελματικος φωτισμος γραφειων

Για όλα τα έργα επαγγελματικού φωτισμού κτηρίων γραφείων που υλοποιούνται από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ εκπονούνται πάντα μελέτες φωτισμού μέσω ειδικών λογισμικών προσομοίωσης (Dialux, Adapt - Fine 4M κ.λ.π) προκειμένου να διασφαλιστεί η καταλληλότερη εξατομικευμένη λύση για τον κάθε χώρο έτσι ώστε αφενός να επιτευχθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η κάλυψη των απαιτήσεων και των αναγκών των πελατών μας και αφετέρου η εγκατάσταση να λειτουργεί με την χαμηλότερη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση και το μικρότερο δυνατόν λειτουργικό κόστος.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού κτηρίων γραφείων συνεργάζεται απευθείας με ένα πολύ σημαντικό αριθμό εργοστασίων κατασκευής φωτιστικού εξοπλισμού τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα από επαγγελματικά φωτιστικά σώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε εκατοντάδες τύπους και σχέδια (φωτιστικά led, πάνελ ψευδοροφής, οροφής, τετράγωνα, ορθογωνικά, φωτιστικά γραμμικά, spot, κύλινδροι, ράγας, προβολείς led κ.λ.π.).

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι επιχειρήσεις πάσης φύσεως καθώς και τεχνικά γραφεία Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών, που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.