Εταιρία
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Πελάτες
Έργα
Συνεργάτες
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Sitemap
 

Δ.Παπανικολάου 12

19400 ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ & ΦΑΞ: 210 6020152

GSM: 693 6020152

Email:

Συντήρηση Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων Βιομηχανιών καθώς και επαγγελματικών κτηρίων (κτήρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, super market, τράπεζες, πολυκαταστήματα, νοσοκομεία κ.λ.π).Επίσης αναλαμβάνει την επίβλεψη έναντι νόμου της λειτουργίας Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων .

Το τμήμα συντηρήσεων της ΑΝΑΔΡΑΣΗ στελεχώνεται από έμπειρους Μηχανολόγους - Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς καθώς και από εξειδικευμένους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ψυκτικοί, καναλάδες, ηλεκτρονικοί, τεχνικοί καυσίμων αερίων, καυστηρατζήδες κ.λ.π).

 

Ειδικότερα η ΑΝΑΔΡΑΣΗ προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης που αφορούν τους παρακάτω τομείς:

 

Συντήρηση Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων

Συντήρηση Εγκαταστάσεων Κλιματισμού και Εξαερισμού, Αερισμού

Συντήρηση Ψυκτικών Εγκαταστάσεων

Συντήρηση Εγκαταστάσεων Πυρασφάλειας

Συντήρηση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων

 

Οι υπηρεσίες συντήρησης παρέχονται από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ μέσω ετησίων ή εξαμηνιαίων συμβολαίων συντήρησης που συντάσσονται με βάση το πρόγραμμα συντήρησης του εκάστοτε κτηρίου ή εγκατάστασης.

 

Οι εργασίες συντήρησης που γίνονται σε κάθε κτήριο ή βιομηχανία προσδιορίζονται από το πρόγραμμα συντήρησης του εκάστοτε κτηρίου ή βιομηχανικής εγκατάστασης, το οποίο συντάσσεται από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ μια φορά (άπαξ).

Το πρόγραμμα συντήρησης είναι ένας αναλυτικός κατάλογος εργασιών όπου καθορίζονται με ακρίβεια όλες οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης που οφείλεται να γίνονται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα, προκειμένου οι εγκαταστάσεις να λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς βλάβες και λειτουργικά προβλήματα. Το εκάστοτε πρόγραμμα είναι ξεχωριστό για την κάθε εγκατάσταση ή κτήριο και είναι προσαρμοσμένο στις ιδαιτερότητες και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

 

Η μακροχρόνια εμπειρία της ΑΝΑΔΡΑΣΗ, στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών, ενεργειακών και βιομηχανικών εφαρμογών καθώς και η δυνατότητα που της παρέχει η οργανωτική της δομή για πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων συντήρησης του συνόλου των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ενός κτηρίου ή μιας βιομηχανικής εγκατάστασης, την καθιστά προνομιακό συνεργάτη οιανδήποτε επιχείρησης .

 

Για οιανδήποτε ζήτηση αφορά την συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών, βιομηχανικών ή ενεργειακών εγκαταστάσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε τώρα μαζί μας στα τηλέφωνα 2106020152 και 6936020152 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ...

Περιοχές που η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων

 • Στο σύνολο των περιοχών της περιφέρειας Αθηνών (Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση), Πειραιά και νήσων ( Πειραιάς, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες κ.λ.π)
 • Στο σύνολο των περιοχών της περιφέρειας Αττικής, Δυτική Αττική (Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα, Μαγούλα) και Ανατολική Αττική (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα) .

Τι είναι το πρόγραμμα συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ενός κτηρίου ή μιας βιομηχανικής επιχείρησης και τι περιλαμβάνει.

Το πρόγραμμα συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ενός κτηρίου ή μιας βιομηχανικής εγκατάστασης είναι μια πλήρης και αναλυτική περιγραφή των εργασιών συντήρησης ανα κατηγορία εγκατάστασης και ανα είδος εξοπλισμού.

 

Ένα πρόγραμμα συντήρησης περιλαμβάνει συνηθώς τα παρακάτω:

 • Πλήρη καταγραφή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού .
 • Πλήρες τεύχος αναλυτικής περιγραφής εργασιών και τρόπου συντήρησης ανα κατηγορία εγκατάστασης και εξοπλισμού.
 • Αναλυτικό μηχανογραφημένο βιβλίο συντήρησης ανα κατηγορία εγκατάσταασης και εξοπλισμού στο οποίο αναγράφονται όλες απαραίτητες εργασίες προληπτικής συντήρησης. Το βιβλίο αυτό ενημερώνεται, συμπληρώνεται και σφραγίζεται από το εκάστοτε συνεργείο που διενεργεί συντήρηση. Έτσι οι μηχανικοί της ΑΝΑΔΡΑΣΗ και οι υπεύθυνοι συντήρησης της εκάστοτε επιχείρησης δύναται να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις εργασίες συντήρησης που έχουν γίνει και τα ανταλλακτικά και υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.
 • Αναλυτικό μηχανογραφημένο βιβλίο υλικών και ανταλλακτικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για τις προληπτικές συντηρήσεις όπου αναγράφεται κάθε φορά το είδος και το κόστος του κάθε υλικού και ανταλλακτικού καθώς και το είδος της εγκατάστασης ή του εξοπλισμού που αφορά.
 • Αναλυτικό μηχανογραφημένο βιβλίο βλαβών και έκτακτων συντηρήσεων ανά είδος εγκατάστασης και εξοπλισμού, όπου αναγράφεται με ακρίβεια η βλάβη ή η έκτακτη συντήρηση, το κόστος της εργασίας και το κόστος των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.
 • Αναλυτικός πίνακας πιθανών υλικών και ανταλλακτικών, ανά κατηγορία εγκατάστασης.

Ποιο είναι το όφελος για μια επιχείρηση από την σύνταξη και την τήρηση του προγράμματος συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων;

Τα οφέλη που αποκομίζει μια επιχείρηση απο την σύνταξη και την τήρηση ενός προγράμματος συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών της εγκαταστάσεων είναι σημαντικά με κυριότερα :

 • Διασφαλίζεται πλήρως η εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού τους καθώς και η πρόληψη σοβαρών βλαβών και ζημιών, που εκτός της σημαντικής οικονομικής επιβάρυνσης, προξενούν παράλληλα σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του εκάστοτε κτηρίου ή επιχείρησης.
 • Διασφαλίζεται και παρατείνεται η διάρκεια ζωής σημαντικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμών για την λειτουργία και του κτηρίου ή της επιχείρησης.
 • Όλα τα συνεργεία έχουν ένα πλήρη ακριβή οδηγό (manual) για τις εργασίες που θα πρέπει να γίνονται σε κάθε εγκατάσταση κατά τις περιοδικές προληπτικές συντηρήσεις, χωρίς κάθε φορά να αυτοσχεδιάζουν η να παραλείπουν σημαντικές εργασίες.
 • Υπάρχει δυνατότητα πλήρους ελέγχου του κάθε συνεργείου σε ότι αφορά τις εργασίες που έχει κάνει και τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει είτε κατά τις περιοδικές προληπτικές συντηρήσεις είτε σε περιπτώσεις βλαβών.
 • Παρέχεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου στις απαιτήσεις και τις προμήθειες υλικών και ανταλλακτικών.
 • Παρέχεται η δυνατότητα εξαγωγής πολύ χρήσιμων οικονομικών, τεχνικών και στατιστικών στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην οικονομοτεχνική αποτίμηση και στον προϋπολογισμό συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ενός κτηρίου ή μιας βιομηχανικής εγκατάστασης.

Πόσο δύσκολο είναι για μια επιχείρηση η τήρηση του προγράμματος συντήρησης των εγκαταστάσεων ;

Η τήρηση του προγράμματος συντήρησης δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις και είναι πολύ απλή αφού μπορεί να γίνει από ένα υπάλληλο με γνώσεις υπολογιστή και την αρωγή των μηχανικών και των τεχνικών της ΑΝΑΔΡΑΣΗ.