Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

μελετες φωτοβολταικων

Μελέτες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Μελέτες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ, διαθέτοντας πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στον τομέα της εκπόνησης ηλεκτρομηχανολογικών και ενεργειακών μελετών καθώς ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τεχνικό Γραφείο Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών, εκπονεί μελέτες φωτοβολταϊκών συστημάτων και δύναται να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδιασμού, χωροθέτησης, μελέτης αδειοδότησης, κατασκευαστικής μελέτης και επίβλεψης της κατασκευής για οιανδήποτε τύπο και μέγεθος φωτοβολταϊκής εγκατάστασης (μελέτες για διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά σε στέγη - net metering κατοικίας, αυτόνομα καθώς και υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα, φωτοβολταϊκά πάρκα κ.λ.π.).

Η εκπόνηση μιας αξιόπιστης μελέτης για την κατασκευή οιανδήποτε φωτοβολταϊκού συστήματος αποτελεί την βασικότερη προϋπόθεση για μια ποιοτικά άρτια εγκατάσταση, υψηλής ενεργειακής απόδοσης και χωρίς λειτουργικά προβλήματα και συχνές βλάβες.Πέραν αυτών μια σωστή κατασκευαστική μελέτη μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην μείωση του κατασκευαστικού κόστους καθώς και στην μείωση του κόστους συντήρησης χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθώς και την σε βάθος χρόνου ενεργειακή απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος .

Η εκπόνηση των μελετών των φωτοβολταϊκών συστημάτων από την ΑΝΑΔΡΑΣΗ γίνεται με την βοήθεια και την υποστήριξη ειδικών, σύγχρονων υπολογιστικών λογισμικών (PV-SOL ) μέσω των οποίων και σε συνδυασμό με την εμπειρία της ΑΝΑΔΡΑΣΗ διασφαλίζεται πλήρως η αρτιότητα της μελέτης και κατά συνέπεια η ποιότητα και η υψηλή ενεργειακή απόδοση της εκάστοτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Σε κάθε μελέτη φωτοβολταϊκού συστήματος που εκπονούμε περιλαμβάνονται τα εξής:

 • Αναλυτικό τεύχος υπολογισμών εγκαταστάσεων (διαστασιολόγηση φωτοβολταϊκών συστοιχιών, επιλογή φωτοβολταικών πάνελ, υπολογισμός και επιλογή inverter, υπολογισμός και επιλογή διατομών καλωδίων και ασφαλιστικών διατάξεων ηλεκτρικών πινάκων, υπολογισμός και επιλογή στοιχείων και εξοπλισμού υποσταθμών μέσης τάσης αν πρόκειται για μεγάλες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, ισολογισμός ισχύος και επιλογή ρυθμιστή φόρτισης, converter και μπαταριών αν πρόκειται για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα κ.λ.π.
 • Αναλυτικό τεύχος τεχνικής περιγραφής και τεχνικών προδιαγραφών της κατασκευής.• Πλήρες τεύχος με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και υλικά.
 • Τεύχος προσφοράς συνεργείου.
 • Πλήρη και αναλυτικά σχέδια των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων (κατόψεις χωροθέτησης, κατόψεις με πλήρη αποτύπωση των ηλεκτρικών δικτύων DC και AC, μονογραμμικά σχέδια ηλεκτρικών πινάκων, λειτουργικά σχέδια ηλεκτρικών πινάκων, σχέδια κατασκευής γειώσεων, σχέδια συστημάτων τηλεμετρίας και συστημάτων ασφαλείας - συναγερμού και παρακολούθησης - κάμερες - CCTV ).

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ εκτός από την εκπόνηση της Μελέτης Φωτοβολταϊκού Συστήματος μπορεί να αναλάβει και την πλήρη κατασκευή οιασδήποτε εγκατάστασης φωτοβολταϊκών προσφέροντας παράλληλα και το σύνολο του απαιτούμενου φωτοβολταϊκού εξοπλισμού (φωτοβολταϊκά πάνελ, inverter, βάσεις φωτοβολταϊκών, ηλεκτρικοί πίνακες, κ.λ.π) καθώς και όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές εργασίες για την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό αριθμό Μελετών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων .

Το πελατολόγιο της ΑΝΑΔΡΑΣΗ αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό ιδιωτών και επιχειρήσεων (βιομηχανικές, εμπορικές, ξενοδοχεία, παροχής υπηρεσιών, ενεργειακές, κατασκευαστικές κ.λ.π ) που εμπιστεύτηκαν την εμπειρία, την γνώση και την εξειδίκευση της ΑΝΑΔΡΑΣΗ και μας ανέθεσαν την εκπόνηση της Μελέτης Φωτοβολταϊκών των εγκαταστάσεων τους.

Σε όλους αυτούς που επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας τους έχουμε ανταποδώσει την εμπιστοσύνη τους, παρέχοντας τους Μελέτες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων που διακρίνονται για την τεχνική και επιστημονική τους αρτιότητα καθώς και για την πλήρη κατασκευαστική τους υφή, με αποτέλεσμα την κατασκευή αξιόπιστων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας, τεχνολογικής υπεροχής, υψηλής ενεργειακής απόδοσης και χαμηλού κατασκευαστικού κόστους.

 • Περιοχές στις οποίες η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να αναλάβει Μελέτες Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

  • Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να ανταποκριθεί σε οιανδήποτε ζήτηση για Μελέτη Φωτοβολταϊκού Συστήματος από όλη την Ελληνική Επικράτεια.

   Ειδικότερα σε ότι αφορά την διεκπεραίωση της εκάστοτε μελέτης στις αρμόδιες υπηρεσίες (ΔΕΔΗΕ) η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να καλύψει, χωρίς επιπλέον κόστος επιβάρυνσης για εκτός έδρας αποζημίωση Μηχανικού , βιομηχανίες που βρίσκονται :

   • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα κ.λ.π).
   • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Αθηνών (Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Υμηττός, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.λ.π).
   • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Πειραιώς (Πειραιάς, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα, Μαγούλα κ.λ.π).
   • Στα νησιά των Κυκλάδων (Νάξος, Άνδρος, Πάρος, Τήνος, Μήλος, Τζιά, Αμοργός, Ίος, Κύθνος, Μύκονος, Σύρος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίφνος κ.λ.π.).Σε περιοχές όμορες του νομού Αττικής (Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθος, Σπάρτη Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργος, Ναύπλιο, Άργος, Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Κάρυστος κ.λ.π).

   Σε άλλες περιοχές ανά την Ελληνική Επικράτεια η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να αναλάβει χωρίς επιπλέον κόστος επιβάρυνσης για εκτός έδρας αποζημίωση Μηχανικού την εκπόνηση των μελετών ενώ η διεκπεραίωση τους στις αρμόδιες υπηρεσίες μπορεί να γίνει και από τον ίδιο τον εκάστοτε πελάτη.

Δείτε εδώ κάποια δείγματα μελετών της Ανάδραση.