Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

εγκατστασεις πισινας

Εγκαταστάσεις Πισίνας

Εγκαταστάσεις Πισίνας

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει την πλήρη κατασκευή των μηχανολογικών, υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων πισίνας και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες τεχνικές εταιρείες στην κατασκευή Εγκαταστάσεων Πισίνας ή Κολυμβητηρίου από το 1986, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (μελέτη , κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση) για Εγκαταστάσεις Πισίνας σε κτήρια κάθε είδους (κατοικίες, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, γυμναστήρια, κολυμβητήρια) , διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων αποτελούμενο από Μηχανολόγους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγο κ.λ.π ) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ μπορεί να ανταποκριθεί στην ζήτηση οιαδήποτε κατασκευής πισίνας όπως :

 • Κλασσική ιδιωτική εξωτερική πισίνα από σκυρόδεμα (μπετόν).
 • Προκατασκευασμένη ιδιωτική πισίνα από fiberglass.
 • Κλασσική ιδιωτική εσωτερική πισίνα από σκυρόδεμα (μπετόν).
 • Επαγγελματική πισίνα εξωτερική ή εσωτερική για ξενοδοχείο ή γυμναστήριο.
 • Αθλητική πισίνα (κολυμβητήριο) προπόνησης και αγωνιστικό.
 • Εγκαταστάσεις θέρμανσης πισίνας συμβατικές και μέσω Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ηλιοθερμικά συστήματα, αντλίες θερμότητας κ.λ.π).
 • Εγκαταστάσεις θέρμανσης και αφύγρανσης χώρων εσωτερικής πισίνας.

Επειδή η πισίνα δεν αποτελεί απλώς μια δεξαμενή γεμάτη με νερό που προσφέρει απλά ευχαρίστηση στο χρήστη, αλλά έχει άμεση επίπτωση τόσο στην υγεία των λουομένων όσο και στην τσέπη του ιδιοκτήτη του κάθε ακινήτου ή της επιχείρησης, θα πρέπει να διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά που θα της προσδίδουν την απόλυτη ασφάλεια σε συνδυασμό με την ποιότητα, το προσιτό κατασκευαστικό κόστος, τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και την μικρότερη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση.

Το κόστος κατασκευής μιας κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνας ή κολυμβητηρίου) κυμαίνεται σε ένα πολύ μεγάλο εύρος, και εξαρτάται βασικά από την προτεινόμενη λύση που έχει ως βασικές παραμέτρους την ικανοποίηση των βασικών απαιτήσεων, την ασφάλεια και της υγιεινή των λουομένων, το χαμηλό κόστος συντήρησης και την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Για την σωστή, ασφαλή, ενεργειακά αποδοτική και συνάμα οικονομική κατασκευή μιας εγκατάστασης κολυμβητικής δεξαμενής απαιτούνται:

 • Σωστή και εμπεριστατωμένη μελέτη, που θα λαμβάνει υπόψη της με μεγάλη ακρίβεια όλες τις επιμέρους παραμέτρους, όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας που προβλέπονται από την αντίστοιχη νομοθεσία καθώς και την ανάπτυξη συστημάτων για την μέγιστη δυνατή οικονομική λειτουργία.
 • Αξιόπιστο εξοπλισμό που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της μελέτης και θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς βλάβες και απαιτήσεις συνεχούς συντήρησης.
 • Έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για την εγκατάσταση, σύνδεση και θέση σε λειτουργία.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ εκτός των υπηρεσιών Κατασκευής Εγκαταστάσεων Πισίνας προφέρει και το σύνολο του απαιτούμενου εξοπλισμό ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση στον εκάστοτε πελάτη με την εγγύηση , την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία μιας εταιρείας με πάνω από 35 χρόνια στο τομέα των Εγκαταστάσεων Πισίνας.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ έχει καταξιωθεί στον τομέα των Κατασκευών Εγκαταστάσεων Πισίνας μέσω ενός σημαντικού αριθμού έργων που έχει να επιδείξει από το 1986 μέχρι και σήμερα.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να αναλάβει την κατασκευή και την εγκατάσταση οιανδήποτε τύπου Πισίνας :

 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Αθηνών (Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Υμηττός, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.λ.π).
 • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Πειραιώς (Πειραιάς, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα, Μαγούλα κ.λ.π).
 • Στα νησιά των Κυκλάδων (Νάξος, Άνδρος, Πάρος, Τήνος, Μήλος, Τζιά, Αμοργός, Ίος, Κύθνος, Μύκονος, Σύρος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίφνος κ.λ.π.)
 • Σε περιοχές όμορες του νομού Αττικής (Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθος, Σπάρτη Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργος, Ναύπλιο, Άργος, Θήβα. Λιβαδειά, Χαλκίδα, Κάρυστος κ.λ.π).

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι ιδιώτες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής αθλητικών υπηρεσιών (γυμναστήρια, κολυμβήτρια ) καθώς και τεχνικά γραφεία Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών, που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.