Εταιρία
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Πελάτες
Έργα
Συνεργάτες
Πληροφορίες
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι
Sitemap
 

Δ.Παπανικολάου 12

19400 ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ & ΦΑΞ: 210 6020152

GSM: 693 6020152

Email:

Κατασκευή Πισίνας

κατασκευη πισινας

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι Τεχνική και Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο τομέα της προμήθειας και εγκατάστασης του μηχανολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού για την κατασκευή κάθε είδους πισίνας (ιδιωτική πισίνα, πισίνα ξενοδοχείου, αθλητική κολυμβητική δεξαμενή κ.λ.π) προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι.

 

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλάμβάνει την μελέτη, την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού και την πλήρη κατασκευή των μηχανολογικών, υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων πισίνας σε οιανδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Παρέχει επίσης την δυνατότητα στους πελάτες της να προμηθευτούν από αυτήν τον απαραίτητα εξοπλισμό, σε περιπτώσεις πολύ μακρινών από τη έδρα της έργων, που ο πελάτης επιθυμεί να κατασκευάσει τις εγκαταστάσεις της πισίνας με κάποιο τοπικό συνεργείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ΑΝΑΔΑΡΑΣΗ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την μελέτη της κατασκευής των ηλεκτομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων της πισίνας και παρέχει προς το τοπικό συνεργείο πλήρη και καθολική τεχνική υποστήριξη για την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του μηχανολογικού εξολπισμού της πισίνας.

 

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ μπορεί να ανταποκριθεί στην ζήτηση οιαδήποτε κατασκευής πισίνας όπως :

 • Κλασσική ιδιωτική εξωτερική πισίνα από σκυρόδεμα (μπετόν).
 • Προκατασκευασμένη ιδωτική πισίνα από fiberglass.
 • Κλασσική ιδιωτική εσωτερική πισίνα από σκυρόδεμα (μπετόν).
 • Επαγγελματική πισίνα εξωτερική ή εσωτερική για ξενοδοχείο ή γυμναστήριο.
 • Αθλητική πισίνα (κολυμβητήριο) προπόνησης και αγωνιστικό.
 • Εγκαταστάσεις θέρμανσης πισίνας συμβατικές και μέσω Ανανέωσιμων Πηγών Ενέργειας (ηλιοθερμικά συστήματα, αντλίες θερμότητας κ.λ.π).
 • Εγκαταστάσεις θέρμανσης και αφύγρανσης χώρων εσωτερικής πισίνας.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ μπορεί να αποτελέσει το προνομιακό συνεργάτη σε κάθε έγχειρημα κατασκευής πισίνας ιδωτικής ή επαγγελματικής καθώς :

 • Διαθέτει πολυετή εμπειρία από το 1985 στον σχεδιασμό και την κατασκευή πάσης φύσεως κολυμβητικών δεξαμενών και έχει την δυνατότητα να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και προτάσεις για πισίνες σύμφωνα με τις απαιτήσεις αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες του εκάστοτε πελάτη της.
 • Διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς στον τομέα της μελέτης και κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων πισίνας.
 • Παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη για την κατασκευή οιασδήποτε πισίνας .
 • Διαθέτει μεγάλη γκάμα αξόπιστων προϊόντων εξοπλισμού για κολυμβητικές δεξαμενές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επειδή η πισίνα δεν αποτελεί απλώς μια δεξαμενή γεμάτη με νερό που προσφέρει απλά ευχαρίστηση στο χρήστη, αλλά έχει άμεση επίπτωση τόσο στην υγεία των λουομένων όσο και στην τσέπη του ιδιοκτήτη ή της επιχείρησης, θα πρέπει να διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά που θα της προσδίδουν την απόλυτη ασφάλεια σε συνδυασμό με την ποιότητα, το προσιτό κατασκευαστικό κόστος, τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και την μικρότερη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση.

 

Το κόστος κατασκευής μιας κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνας ή κολυμβητηρίου) κυμαίνεται σε ένα πολύ μεγάλο εύρος, και εξαρτάται βασικά από την προτεινόμενη λύση που έχει ως βασικές παραμέτρους την ικανοποίοιηση των βασικών απαιτήσεων, την ασφάλεια και της υγιεινή των λουομένων, το χαμηλό κόστος συντήρησης και την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

 

Για την σωστή, ασφαλή, ενεργειακά αποδοτική και συνάμα οικονομική κατασκευή μιας εγκατάστασης κολυμβητικής δεξαμενής απαιτούνται:

 • Σωστή και εμπεριστατωμένη μελέτη, που θα λαμβάνει υπόψη της με μεγάλη ακρίβεια όλες τις επιμέρους παραμέτρους, όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας που προβλέπονται από την αντίστοιχη νομοθεσία καθώς και την ανάπτυξη συστήματων για την μέγιστη δυνατή οικονομική λειτουργία.
 • Αξιόπιστο εξοπλισμό που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της μελέτης και θα διαφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία χώρις βλάβες και απαιτήσεις συνεχούς συντήρησης.
 • Έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για την εγκατάσταση, σύνδεση και θέση σε λειτουργία.

Αυτά ακριβώς παρέχει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ στους πελάτες της εδώ και 30 χρόνια προσφέροντας εγκαταστάσεις πισίνας που διακρίνονται για την σωστή λειτουργία τους, το χαμηλό κόστος συντήρησης και την χαμηλή ενεργειακή τους κατανάλωση.

 

ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ

 

Καλέστε τώρα στα τηλέφωνα 2106020152 - 6936020152 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με την ζήτηση σας:

 

Επιστροφή