Πολιτική Απορρήτου

Περισσότερα ΔΕΧΟΜΑΙ
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας:
Εγγραφείτε εδώ

εγκαταστασεις αντλιων

Εγκαταστάσεις Αντλιών

Εγκαταστάσεις Αντλιών

H ΑΝΑΔΡΑΣΗ αναλαμβάνει Εγκαταστάσεις Αντλιών καθαρού νερού, ακαθάρτων και αποβλήτων πάσης φύσεως (επιφανειακές και υποβρύχιες αντλίες, υδραυλικά πιεστικά συγκροτήματα νερού, κυκλοφορητές και αντλίες inline κ.λ.π) καθώς και την κατασκευή των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων τους σε κτήρια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις καθώς και σε αρδευτικές εγκαταστάσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες (μελέτη , κατασκευή, προμήθεια εξοπλισμού, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση) και διαθέτοντας ένα πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Κατασκευής Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων αποτελούμενο από Μηχανολόγους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς με πολυετή εμπειρία καθώς και έμπειρα και άριστα καταρτισμένα και οργανωμένα συνεργεία (σωληνουργοί υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, κ.λ.π ) τα οποία διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς μηχανικού εξοπλισμού και εργαλείων.

Η εγκατάσταση αντλιών και αντλιτικών συγκροτημάτων αποτελεί μια σοβαρή ηλεκτρομηχανολογική εφαρμογή και απαιτεί εξειδίκευση καθώς και εμπειρία τόσο σε ότι αφορά το υδραυλικό μέρος όσο και σε ότι αφορά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση τους και τον αυτοματισμό. Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ διαθέτει αποδεδειγμένα την απαραίτητη τεχνογνωσία καθώς και πάνω από 35 χρόνια εμπειρία στον τομέα των εγκαταστάσεων αντλιών πάσης φύσεως , έχοντας να επιδείξει σημαντικό αριθμό έργων που διακρίνονται από την ποιότητα τους, την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους καθώς και την χαμηλή ενεργειακή τους κατανάλωση.

Οι αντλίες και οι εγκαταστάσεις τους αποτελούν ένα ζωτικό τμήμα της λειτουργίας κτηρίων καθώς και βιομηχανικών και αρδευτικών εγκαταστάσεων. Μέσα από την ορθολογική χρήση, την σωστή μελέτη και εγκατάσταση καθώς και την βελτιστοποίηση της απόδοσης των εγκαταστάσεων, μπορούν να προκύψουν σημαντικά ενεργειακά οφέλη, με άμεσες επιπτώσεις στην μείωση του κόστους για οποιασδήποτε βιομηχανική εγκατάσταση , κτήριο ή άλλη επαγγελματική εγκατάσταση .

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ εκτός των υπηρεσιών εγκατάστασης των αντλιών προφέρει και τον απαιτούμενο εξοπλισμό ( επιφανειακές και υποβρύχιες αντλίες, υδραυλικά πιεστικά συγκροτήματα νερού, κυκλοφορητές και αντλίες inline ) παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση στον εκάστοτε πελάτη με την εγγύηση , την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία μιας εταιρείας με πάνω από 35 χρόνια στο τομέα των Εγκαταστάσεων Αντλιών.

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ για τις εγκαταστάσεις αντλιών χρησιμοποιεί και προσφέρει μέσω του Εμπορικού Τμήματος της εξοπλισμούς και αντλίες και αντλιτικά συγκροτήματα των πλέον επώνυμων κατασκευαστικών οίκων τα οποία έχουν επιλεγεί με βάση την πολυετή γνώση και εμπειρία μας, ώστε να ανταποκρίνονται πραγματικά σε αυτό που επιζητούν οι πελάτες μας :

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΓΓΥΗΣΗ - ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ - AFTER SALES

Η ΑΝΑΔΡΑΣΗ δύναται να ανταποκριθεί σε οιανδήποτε ζήτηση Εγκατάστασης Αντλιών :

  • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Σταυρός, Γλυκά Νερά, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Λαγονήσι, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρκιζα, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Αχαρνές, Ωρωπός, Καπανδρίτι, Διόνυσος, Γέρακας, Ανθούσα κ.λ.π).
  • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Αθηνών (Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Παπάγου, Χολαργός, Δάφνη, Υμηττός, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Φιλοθέη, Ψυχικό, Λυκόβρυση, Πεύκη, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση κ.λ.π).
  • Στο σύνολο των περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και Πειραιώς (Πειραιάς, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα, Μέγαρα, Μαγούλα κ.λ.π).
  • Στα νησιά των Κυκλάδων (Νάξος, Άνδρος, Πάρος, Τήνος, Μήλος, Τζιά, Αμοργός, Ίος, Κύθνος, Μύκονος , Σύρος, Σαντορίνη, Σέριφος , Σίφνος κ.λ.π.).
  • Σε περιοχές όμορες του νομού Αττικής (Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθος, Σπάρτη Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργος, Ναύπλιο, Άργος, Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Κάρυστος κ.λ.π).

Πελάτες της ΑΝΑΔΡΑΣΗ είναι ιδιώτες καθώς και επιχειρήσεις κάθε είδους (βιομηχανικές, εμπορικές, αγροτικές πρωτογενούς τομέα, τουριστικές, παροχής υπηρεσιών, μαζικής εστίασης, τεχνικές και κατασκευαστικές οικοδομικών έργων, επαγγελματίες κ.λ.π), που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την ΑΝΑΔΡΑΣΗ και με τους οποίος έχουν οικοδομηθεί μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης.